Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

De Dijk op Pinkpop

Datum nieuwsfeit: 12-06-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

14-03-2000 - De Dijk op Pinkpop

Hilversum, 14 maart 00
Persbericht

Eerste concert De Dijk in Nederland: Pinkpop!

Na het veelbesproken "sabbatical year" van De Dijk, is nu het moment aangebroken om de stilte te doorbreken.

Vandaag is bekend gemaakt dat het eerste optreden dat De Dijk in Nederland zal verzorgen 12 juni aanstaande op Pinkpop zal zijn. Na Pinkpop gaat De Dijk weer volop door het land touren. In het clubcircuit en op festivals, in sporthallen en feesttenten, natuurlijk in het Vondelpark Openluchttheater en er staat zelfs een optreden in het Concertgebouw te Amsterdam op het programma.

Maar wacht eens even... het eerste optreden in Nederland? Betekent dat dat er een buitenlands optreden aan vooraf zal gaan? Jazeker. Op 17 maart speelt De Dijk met de Hot Haarlemmerdijk Horns op het prestigieuze South by Southwest Festival in Austin, Texas. Tijdens het verblijf aldaar zal de band een dagboek bijhouden dat te volgen is op www.dedijk.nl en op www.planet.nl/music/dedijk . Op deze laatste site zullen tevens foto's van het vertrek van De Dijk naar Austin te downloaden zijn voor de pers en de fans. Ook heeft Radio 3 FM met ingang van woensdag 15 maart dagelijks telefonisch contact met De Dijk in de vorm van een live radio interview, dat rechtstreeks uitgezonden zal worden tussen 18.00 en 20.00 in het programma van Corne Klijn.

Eenmaal terug in Nederland, gaat de band direct verder met de voorbereidingen voor de nieuwe CD. De opnamen voor dit album zullen in de maanden april en mei plaatsvinden. Eind mei komt de eerste single uit en de release van het album staat voor september gepland.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie