Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Bezoekersaantal Internet Consumenten Beurs valt tegen

Datum nieuwsfeit: 12-06-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

PERSBERICHT - 12 JUNI 2000

Reisplein Internetbeurs trekt veel bezoekers

De Online Caravan op het Reisplein op de beurs in Utrecht

Het bezoekersaantal van de Internet Consumenten Beurs in Utrecht valt enigszins tegen. Maar gelukkig weet iedereen het Reisplein te vinden, waar Robert van Weperen en zijn medewerkers op hun 42 m2 standruimte volcontinue volle bak hebben.

'Wij zijn als het Nederlandse paviljoen op EXPO 2000. Het is ontzettend leuk. Iedereen die bij ons langskomt gaat blij naar huis omdat we hem of haar iets nieuws over internet & reizen kunnen vertellen", meldt Van Weperen.

Ook de digitale-vakantiekiek-uit-een-land-naar-keuze is een doorslaand succes. Zie go.to/reisplein waar het resultaat (ongeordend te vinden is).

Bijgaand een plaatje van de Online Caravan, het zenuwcentrum van het Reizen-thema en in de voorgrond een aantal terminals waar de bezoekers naar een vakantiebestemming kunnen surfen.

De Online Caravan is de enige caravan in de wereld met een 2 megabit ADSL verbinding. Draadloos! Nooit was kamperen zo leuk. Alleen thuisblijven is nog leuker

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie