Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Herinrichting enkele straten in gemeente Zutphen

Datum nieuwsfeit: 13-06-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Zutphen

Werk aan de weg

Aanstaande dinsdag start de firma Te Siepe met werkzaamheden in het Deventerwegkwartier. Het gaat om werkzaamheden aan de riolering en werkzaamheden ten behoeve van de herinrichting van enkele straten. De straten die worden aangepakt zijn de Sloetstraat, de Van Loben Sellstraat en de Van Hasseltstraat. Ook een deel van de Slindewaterstraat gaat op de schop. De bewoners van deze straten krijgen nog te horen wanneer hun straat precies aan de beurt is.

Ook elders in de stad wordt aan de weg gewerkt: op het Roodsplein, de Polsbroek en een gedeelte van de Martinetsingel wordt gewerkt aan de aanleg van riolering en de herinrichting van de straten. In verband met deze werkzaamheden wordt met ingang van dinsdag 13 juni eenrichtingsverkeer ingesteld op de Polsbroek, vanaf het Roodsplein in de richting van de Martinetsingel, tot de Martinetsingel. Fietsers kunnen in beide richtingen blijven fietsen. Voor gemotoriseerd verkeer wordt een omleidingsroute aangegeven. Deze verkeersmaatregel blijft ongeveer twee tot drie weken gehandhaafd. Welke verkeersmaatregelen er daarna worden getroffen kunt u tegen die tijd lezen in Gemeentenieuws.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie