Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Hooravond ontwikkelingsvisie binnenstad Maassluis

Datum nieuwsfeit: 13-06-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Gemeente Maassluis

Persbericht

Kenmerk : 116yk
Datum : 31 mei 2000

Hooravond ontwikkelingsvisie binnenstad

Op dinsdag 13 juni a.s. wordt in het kader van de inspraakprocedure ontwikkelingsvisie binnenstad een hooravond in het stadhuis gehouden.

De avond begint om 20.00 uur en wordt gehouden in de Burgerzaal.

Tijdens de hooravond kan iedereen die zich betrokken voelt bij de toekomst van de Maassluise binnenstad een reaktie geven op de ontwikkelingsvisie.

De ontwikkelingsvisie binnenstad is in opdracht van het gemeentebestuur opgesteld door het RBOI (adviesbureau voor ruimtelijk beleid, ontwikkeling en inrichting).

Voordat de visie ter vaststelling aan de gemeenteraad wordt aangeboden wordt de burgerij in de gelegenheid gesteld via een inspraakprocedure hun mening kenbaar te maken.

De inspraaktermijn loopt van 22 mei tot en met 16 juni a.s. Tijdens deze periode ligt de ontwikkelingsvisie voorzien van het standpunt van b en w voor een ieder ter inzage in het informatiecentrum in het stadhuis.

Tijdens de inspraakperiode kan iedereen zowel mondeling als schriftelijk reageren.

Een schriftelijke reaktie kan worden gestuurd naar het college van burgemeester en wethouders, postbus 55, 3140 AB Maassluis.

Voor het indienen van een mondelinge reaktie kan men tijdens kantooruren contact opnemen met de heer R. van der Wedden van de afdeling ruimtelijke ordening en milieubeheer in het stadhuis, telefoon 5931797.

Bovendien krijgt iedereen de mogelijkheid om zijn/haar zegje te doen tijdens de hooravond op 13 juni a.s.

Na afloop van de inspraaktermijn wordt een verslag gemaakt waarin alle inspraakreakties worden verwoord. Dit verslag wordt toegezonden aan iedereen die een reaktie heeft ingediend en wordt uiteraard ook meegenomen bij verdere inhoudelijke behandeling van de ontwikkelingsvisie. Naar verwachting zal de raadscommissie voor ruimtelijke ordening c.a. de visie op 29 augustus behandelen waarna de gemeenteraad op 12 september een definitief besluit zal nemen.

Laatste wijziging: 31 May 2000

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie