Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Www.mini.nl: interactieve wereld van de nieuwe MINI

Datum nieuwsfeit: 13-06-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Carros

www.mini.nl: de interactieve wereld van de nieuwe MINI

(13 juni 2000)

Onlangs ging de Nederlandse website voor de nieuwe MINI online. Achter het adres www.mini.nl bevindt zich een fantastische website gemaakt met state-of-the-art technologie. Deze virtuele MINI wereld vormt een internationaal plafform waar fans en geïnteresseerden op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen.

Op www.mini.nl is van alles te doen: online veilingen, interactief entertainment, gratis e-mail adressen en een attractieve MINI-shop.

Bij het interactieve spel WORDSMITH is het de bedoeling een persoonlijke slogan te maken rond een bepaald thema. Hiervoor kan men kiezen uit een pool met 500 woorden. De winnaars zien hun slogans terug op bijvoorbeeld MINI banners of ansichtkaarten.

Op de veiling BIDS 'N' BOBS kan met officiële MINI valuta, de BOB's, geboden worden op absolute hebbedingen die lang niet overal verkrijgbaar zijn. Voor een andere veiling, maar dan met echt geld waarvan de opbrengst naar een goed doel gaat, lag de "Jamiromini" onder de hamer.

Bij inschrijving op de site ontvangt de bezoeker de eerste BOB's. Naderhand zijn bij elk volgend bezoek aan de MINI site BOB's te verdienen. Bijvoorbeeld bij de BOB-O-MAT, de virtuele MINI jackpot of bij het versturen van berichten met het persoonlijke MINI e-mail account met het adres "naam"@mini.nl.

In de online MINI MART kan de bezoeker 24 uur per dag attractieve MINI accessoires bestellen en op veilige wijze per creditcard betalen. Met de screensaver ten slotte is het mogelijk een aantal spelletjes te spelen: MINI tennis, MINI football en MINI breakout.

De internationale site www.mini.com, sinds augustus 1999 online, won inmiddels haar eerste prijs: zilver bij de Amerikaanse "International Automotive Advertising Awards" in de categorie "Freestanding Websites '99". Deze prijs wordt gezien als de "Oscar in de automobielindustrie" en geldt binnen de branche als uiterst begerenswaardig.

De website van MINI is gerealiseerd door Kabel New Media uit Hamburg.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie