Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

INTERSHOP introduceert toolkit elektronische marktplaatsen

Datum nieuwsfeit: 13-06-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
INTERSHOP introduceert toolkit voor elektronische marktplaatsen

Amsterdam, 13 juni 2000 – INTERSHOP, leverancier van electronic commerce-applicatiesoftware en -oplossingen, brengt de INTERSHOP Marketplace Toolkit op de markt. Deze bestaat uit geavanceerde producten en technologieën voor de bouw, verkoop en implementatie van elektronische marktplaatsen op het Internet. De toolkit ondersteunt verschillende Internetbusinessmodellen met ‘sell anywhere' mogelijkheden, verkoopdoelgroepbepaling en Marketplace ASP's.

“We verwachten dat het aantal e-markplaatsen de komende jaren sterk zal toenemen. De voordelen van deze nieuwe manier van zakendoen zorgt voor veel nieuwe gebruikers, waardoor de concurrentie heviger wordt. Daardoor stijgt de vraag naar efficiënte tools”, zegt Kent Allen, ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie