Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Vijfjarig TFM groeit tot een volwaardig full service bureau

Datum nieuwsfeit: 13-06-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

-Persbericht-

TFM bestaat vijf jaar; Specialist in financiële marketing groeit tot een volwaardig full service bureau

In juni 2000 bestaat Teuwen Financial Marketing vijf jaar. Het lijkt een lange periode. Maar de tijd is snel gegaan, evenals de groei. Ooit begon TFM als DM bureau voor banken en verzekeraars die te weinig productkennis en daadkracht vonden bij de grote bureaus. Inmiddels is het bedrijf gegroeid tot een volwaardig bureau met tien vaste medewerkers. Naast grote campagnes voor klanten als FNV Ledenverzekering en Amev werkt TFM inmiddels 'full service' voor onder andere GroeiVermogen (Fortis Investments) en Fundum.

De start van TFM in juni 1995 was voor oprichter Rene Teuwen eerder noodzaak dan een gat in de markt; 'Ik werkte enkele jaren aan de klantzijde en kwam tot de ontdekking dat reclamebureaus erg veel kennis van marketing hebben, maar weinig verstand van financiële producten. Elke keer moest ik het product of dienst opnieuw uitleggen. Ik besloot een bureau te beginnen, waar ik zelf graag klant zou zijn'. En dat werkte. Door de expertise en specifieke productkennis kwamen de klanten al snel. Het accountteam van TFM houdt regelmatig brainstormsessies. Deze bijeenkomsten werpen vaak vruchten af; door de unieke productkennis kunnen marktkansen of problemen snel en eenvoudig worden opgepakt.

Sinds twee jaar valt het onderzoeksbureau Sarluy & Josephy binnen de TFM groep. Dit bedrijf heeft Teuwen samen met directielid Maarten de Jonge opgestart en richt zich op het productonderzoek, onderzoek naar doelgroepen en analyse van database gegevens.

Naast de gebruikelijke bureauwerkzaamheden is neemt TFM ook zelf initiatieven. Elk jaar worden ten minste drie publicaties op de markt gebracht. Recente uitgaven, bijvoorbeeld de boekjes 'het belastingplan van de 21e eeuw', 'internet als distributie-kanaal' en 'verzekeringen over de toonbank', vinden nog steeds gretig aftrek.

De financiële dienstverlening verandert dagelijks en wordt door TFM op de voet gevolgd. Recent voorbeeld is de wetswijziging omtrent kinderspaarplannen. Op dit moment kent deze binnen het nieuwe belastingplan nog een regeling van een maximum (onbelast) spaarbedrag per ouder. Het ziet er naar uit dat de regeling per 2001 gaat veranderen. De consument mag dan voor elk kind een vastgesteld maximum bedrag sparen. Ogenschijnlijk een kleine verandering, echter TFM is nu al bezig om dit product voor een van haar klanten opnieuw in de markt te zetten.

Informatie: Rene Teuwen op 020 5091021
Amsterdam, 13 juni 2000

Einde persbericht

Met vriendelijke groeten,

Jasper Fortuin.

Teuwen Financial Marketing
Sumatrakade 1537

1019 RS Amsterdam
T 020 5091020 (algemeen)
T 020 5091022 (doorkies)
F 020 5091025
M 06 25022822

Website: www.tfm.nl
e-mail: (jasper@tfm.nl)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie