Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Milieuorganisaties vrezen uitholling klimaatverdrag

Datum nieuwsfeit: 13-06-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Milieudefensie

Persbericht

Milieuorganisaties vrezen uitholling klimaatverdrag

Amsterdam, 13 juni -- Vandaag heeft de internationale milieubeweging haar analyse gepresenteerd van de klimaatonderhandelingen die deze week in Bonn plaatsvinden. Met Undermining the Kyoto Protocol waarschuwt zij voor de uitholling van het klimaatverdrag van Kyoto uit 1997. Milieudefensie, Greenpeace, Stichting Natuur en Milieu en het Wereldnatuurfonds onderschrijven de waarschuwing. De regeringen van 120 landen vergaderen in Bonn ter voorbereiding van de internationale klimaatconferentie die in november in Den Haag wordt gehouden. In 1997 zijn in Kyoto afspraken gemaakt met welk percentage de rijke landen hun uitstoot van broeikasgassen moeten terugdringen. Dit ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie