Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Plantijn Casparie sponsort de Farm Frites-formatie

Datum nieuwsfeit: 13-06-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
PlantijnCasparie

PlantijnCasparie sponsort de Farm Frites-formatie PlantijnCasparie is een sponsorovereenkomst aangegaan met de wielerploeg van Farm Frites. Als official supplier is PlantijnCasparie verantwoordelijk voor ondersteuning met prepublishing, drukwerk en direct marketing van de 5e wielerploeg op de wereldranglijst. Net als PlantijnCasparie beoogt Farm Frites met de sponsoring een vergroting van de naams-bekendheid. Voor PlantijnCasparie biedt deze vorm van sponsoring daarnaast bijzonder originele mogelijkheden in het kader van relatie- marketing.

Team Farm Frites realiseert deze hospitality projecten! De marketinginspanningen van Farm Frites - producent van aardappelproducten - zijn door de jaren heen hoofdzakelijk gefocust geweest op de horecabranche. De ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie