Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Werkzaamheden langs N213

Datum nieuwsfeit: 13-06-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Provincie Zuid-Holland


06-06-2000

Werkzaamheden langs N213

Westland Energie is bezig met de aanpassing van het gas- en electriciteitsnet langs de Burgemeester Elsenweg (N 213) in Naaldwijk. Deze aanpassing is onderdeel van de realisatie van een doelgroepenstrook die daar in opdracht van de Provincie Zuid-Holland plaatsvindt. Om de werkzaamheden veilig te kunnen uitvoeren is het noodzakelijk diverse wegen van 13 juni tot en met 7 juli geheel of gedeeltelijk af te sluiten.

Onderdeel van het werk is het verleggen van gas- en electriciteitsleidingen ter hoogte van de Kade van Ras en de Hoge Noordweg.
De oversteekplaats voor (brom)fietsers en voetgangers bij de kruising Monikkenlaan/Kade van Ras met de provinciale weg N 213 blijft gehandhaafd.

Voor de levering van gas- en electriciteit heeft het geen consequenties.
Overlast tijdens werkzaamheden aan het gas- en electriciteitsnet is niet te vermijden. Westland Energie beperkt deze overlast tot het minimum.

Een omleidingsroute wordt met borden aangegeven.

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie