Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Openbare bijeenkomst over bestuursakkoord Etten-Leur

Datum nieuwsfeit: 13-06-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Etten-Leur

Openbare bijeenkomst over bestuursaccoord en portefeuilleverdeling

Op dinsdag 13 juni aanstaande begint er om 17.30 uur een openbare bijeenkomst van alle in de gemeenteraad vertegenwoordigde politieke partijen. De bedoeling van de bijeenkomst, die plaatsvindt in de raadszaal, is om in alle openheid van gedachten te wisselen over de volgende twee onderwerpen:

* Bestuursaccoord.
Na de rapportage van de informateur is de vraag hoe zijn conclusies kunnen worden omgebouwd tot een bestuursaccoord. Hoe moet het een en ander precies worden geformuleerd? Moeten bepaalde onderdelen nog nader worden geconcretiseerd? Wat moet er nog aan worden toegevoegd?

* Portefeuilleverdeling.
Ofschoon de portefeuilleverdeling in beginsel een zaak is van het college, is het van belang om te weten welke richtinggevende uitspraken dienaangaande kunnen worden gedaan.
Aan bovengenoemde gedachtenwisseling wordt deelgenomen door twee vertegenwoordigers van elke partij. Belangstellenden kunnen de beraadslagingen volgen vanaf de publieke tribune.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie