Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

AGENCY.COM en IBM samen multichannel-toepassingen Internet

Datum nieuwsfeit: 13-06-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
PERSBERICHT

AGENCY.COM en IBM samen in draadloze communicatie en multichannel-toepassingen voor Internet

New York/Amsterdam, 13 juni 2000 -- AGENCY.COM, LTD. (NASDAQ: ACOM), een vooraanstaande aanbieder van professionele Internetdiensten, gaat wereldwijd samenwerken met IBM op de snel groeiende markt van draadloze communicatie en multichannel-toepassingen. De beide ondernemingen combineren de geavanceerde ‘end-to-end' oplossingen van AGENCY.COM en de technologie van IBM op het gebied van ‘middleware' en infrastructuur. Dit nieuwe initiatief past in de strategie van AGENCY.COM om aansluiting te zoeken bij partners waarmee nieuwe multichannel-toepassingen kunnen worden ontwikkeld voor interactieve televisie, draadloze en andere toepassingen dan PC's om verbinding op ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie