Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Provincie Groningen start op internet een Grondbank

Datum nieuwsfeit: 13-06-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Provincie Groningen

Groningen, 19 juni 2000 Persbericht nr. 109

Uitnodiging aan de pers

Provincie Groningen start op Internet een Grondbank

Dinsdag 13 juni om 16.30 uur geeft Gedeputeerde van Milieu, Tonnis Musschenga, het startsein voor de Internet Grondbank. Dit initiatief van de Provincie Groningen en de Groninger gemeenten om op Internet een soort vraag en aanbod site te maken voor grond is nieuw in Noord Nederland. Aannemers en andere organisaties die lichtvervuilde grond nodig hebben of willen verkopen, kunnen op deze site kosteloos een advertentie plaatsen. Aansluitend aan de officiële start, geeft Frits Willemsen van Ordina Public Noord Nederland, een ICT dienstverlener, een toelichting op de website. Genodigden kunnen daarna meteen hun eerste advertentie plaatsen op internetsite
www.grondbanknoordnederland.nl.

U bent van harte welkom om bij deze start op het Provinciehuis aan het Martinikerkhof 12 in Groningen aanwezig te zijn.

Voor meer informatie over dit persbericht kunt u contact opnemen met Machteld Schierbeek, afdeling Bestuurscontacten Provincie Groningen, tel.: 050 - 3164982.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie