Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Drenthe

Datum nieuwsfeit: 13-06-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Politie Drenthe

Persberichten

van dinsdagmiddag 13 juni 2000
17:35 dinsdag 13 juni 2000

Bert Peters 0591 662014 of 06 53238059

Emmen, ongeval met letsel
Stak gistermiddag omstreeks 17.00 uur een 3-jarig jongetje vanachter een geparkeerde auto de rijbaan van der Warmeerweg over. De naderende 32-jarige automobiliste kon niet meer tijdig stoppen en reed het jongetje aan. Hij werd met enkele builen aan zijn hoofd overgebracht naar het Scheperziekenhuis.

Veenoord, diefstal uit auto
Deed een 21-jarige man uit Voorburg aangifte van inbraak in zijn auto. Deze auto stond gisteravond geparkeerd aan de Rooseveltstraat toen een raampje werd geforceerd waarna de radardetector en het lcd-scherm van het navigatiesysteem werden weggenomen. Ook werden cd's weggenomen. Totale schade ongeveer f 3.500,-.

Klazienaveen, diefstal uit auto
Werd uit de auto van een 37-jarige man aan de Hondsdraf de radardetector weggenomen. Een zijruitje werd vernield. Schadebedrag niet bekend.

Borger, Ongeval
Reed vanmiddag omstreeks 14.00 uur een 22-jarige man uit Rotterdam met zijn bedrijfsauto vanuit de richting Schoonloo de kruising met de N 34 op en verleende daarbij geen voorrang aan de 38-jarige bestuurster van een auto met caravan. Als gevolg van de aanrijding die ontstond kantelde de caravan. Twee kinderen in de auto van de vrouw liepen een buil aan het hoofd op, verder geen letsel. De weg was anderhalf uur voor het verkeer gestremd.

Uffelte, ongeval met letsel
Reed gisteravond omstreeks 18.30 uur een 17-jarig meisje uit Zwolle op haar bromfiets over de Dorpsstraat in Uffelte. Zij zag niet dat haar vriend, die op een bromfiets voor haar reed, stopte waarna zij tegen de achterzijde van zijn bromfiets botste. Zij kwam daarbij ten val en gleed tegen de voorzijde van een stilstaande auto waardoor zij gewond raakte. Zij werd met schaafwonden en kneuzingen overgebracht naar het ziekenhuis in Meppel.

Zuidwolde, ongeval met letsel
Reed vanmiddag omstreeks 12.00 uur een 52-jarige man uit Hoogeveen met zijn auto over de N 48 en botste tegen de hem tegemoetkomende 62-jarige bestuurder van een auto met aanhangwagen. Deze bestuurder, een inwoner van Aalten is vermoedelijk teveel naar links uitgeweken waardoor hij op het weggedeelte van de tegenligger kwam. De 52-jarige werd met onbekend letsel naar het ziekenhuis in Hoogeveen overgebracht.

De Wijk, ongeval met letsel
Vanmorgen omstreeks 08.45 uur, reed een 37-jarige man uit Zuidlaren met zijn auto over de A 28 in de richting van Meppel vanuit de richting Hoogeveen. Ter hoogte van Zuidwolde haalde hij een vrachtauto in en voegde daarna naar rechts in. Daar boste hij achter op de voor hem rijdende vrachtauto, bestuurd door 33n 35-jarige man uit Druten. Als gevolg hiervan raakte hij in de middenberm en kwam tegen de vangrail tot stilstand. Hij droeg geen gordel maar de airbag werkte wel. Hij werd gewond overgebracht naar het ziekenhuis in Meppel waar hem een bloedproef werd afgenomen. Aard van het letsel onbekend maar leek mee te vallen.

Meppel, alcomobilist
Reed gisteravond omstreeks 23.45 uur een 29-jarige man uit Meppel met zijn auto over de Javastraat. Hij bleek een alcoholpromillage te hebben van 0,6. Via snelrecht afgehandeld.

Meppel, alcomobilist
Reed gisteravond omstreeks 23.40 uur een 29-jarige man uit Staphorst met zijn auto over de Industrieweg. Hij bleek een alcoholpromillage van 1,8 te hebben. Zijn rijbewijs werd ingevorderd.
Rolde, alcomobilist
Reed vannacht omstreeks 01.30 uur een 33-jarige man uit Rolde met zijn auto over de Asserstraat. Hij had een alcoholpromillage van 0,6.
Assen, verkeersconflict
Reed gistermiddag omstreeks 16.20 uur een 26-jarigfe man uit Zevenhuizen op zijn motor over de Witterhoofdweg. Hij had even tevoren geen voorrang gekregen van de bestuurder van een witte Fiat Uno waarna hij die bestuurder op zijn rijgedrag attendeerde door naast hem te gaan rijden en naar hem te wijzen. Hierna werd hij door die bestuurder ingehaald en tot stoppen gedwongen waarna twee mannen uit de auto kwamen en met een honkbalknuppel en een kruissleutel de motor van de man onder handen namen die fors beschadigd werd. De motorrijder en zijn 22-jarige passagier uit Een kwamen er zonder letsel vanaf. Hierna verdwenen de mannen. Identiteit van de autobestuurder en zijn passagier zijn nog niet bekend.


info@politie-drenthe.nl Politie Drenthe, voor een veilig en leefbaar Drenthe

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie