Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

'Dagprijzen' in JungleQuiz van Wereld Natuur Fonds

Datum nieuwsfeit: 13-06-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Wereld Natuur Fonds Nederland

"Dagprijzen" in JungleQuiz van Wereld Natuur Fonds

Zeist, 13 juni 2000 - De JungleQuiz van het Wereld Natuur Fonds is haar tweede spelweek ingegaan. Met de quiz vestigt het Wereld Natuur Fonds de aandacht op de fantastische wilde natuurgebieden die Europa rijk is. In vier spelronden van één week moeten deelnemers elke dag een andere, leerzame vraag beantwoorden over deze gebieden. Hoe meer vragen je goed hebt, hoe meer kans je maakt op een 'weekprijs'. Deelnemers kunnen nu ook 'dagprijzen' winnen in de vorm van het prachtige fotoboek De zwarte Stern van Paul van Galen.

De JungleQuiz is de eerste week gespeeld door vele honderden deelnemers via acht zogeheten Wereld Natuur Fonds Netpartners, die elk een eigen versie en eigen prijzen hebben. Deze Netpartners zijn Bruna, Omroep.nl, Planet Internet, Scoot, SNP-Natuurreizen, de Telefoongids, TVWeb en Wanadoo. Klik naar www.wnf.nl/jungles/junglequiz.htm

Het Wereld Natuur Fonds roept het Nederlandse publiek op verslag te doen (vooral via internet) van de wilde Europese natuur, die ze deze zomer gaan bezoeken. Aan de Jungle-actie is namelijk ook een reisverhalen- en fotowedstrijd verbonden met als hoofdprijs een SNP-Natuurreis. De prijzen die men met de JungleQuiz kan winnen komen goed van pas bij het ontdekken van de Europese Jungles en worden beschikbaar gesteld door de Netpartners. Deelnemers aan de JungleQuiz kunnen binnen een week maar één keer via één Netpartner meespelen. Door hun medewerking betonen de Netpartners hun betrokkenheid bij de wilde natuur in Europa en bij het Wereld Natuur Fonds. Klik voor de verhalenwedstrijd: www.wnf.nl/jungles/.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie