Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Lintjes bewoners Capelle a/d IJssel

Datum nieuwsfeit: 14-06-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Capelle a/d IJssel


Lintjes

Op Koninginnedag is het traditie dat een aantal mensen dat zich voor de samenleving verdienstelijk maakt of heeft gemaakt, Koninklijk wordt onderscheiden. De burgemeester moet daar vóór 1 oktober voordrachten voor doen aan het pas ingestelde Kapittel der Civiele Orden, dat de toekenning voorbereidt en dat een selectie maakt uit alle voorstellen van de burgemeesters.

De voorwaarden voor toekenning van een Koninklijke onderscheiding zijn vernieuwd. Een langdurig dienstverband (40 jaar) of pensionering vanuit een hoofdfunctie is op zich geen reden meer voor het toekennen van een onderscheiding. Nu is belangrijker: vrijwilligerswerk, niet-betaalde ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie