Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Wijkbeheerteam Maassluis-Oost vergadert

Datum nieuwsfeit: 14-06-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Gemeente Maassluis

Persbericht

Kenmerk: YR115
Datum: 22 mei 2000

Wijkbeheerteam Maassluis-Oost vergadert op 14 juni

Op woensdag 14 juni 2000 komt het wijkbeheerteam voor Maassluis-Oost (en centrum) bijeen voor een openbare vergadering. Deze vergadering wordt gehouden in de wijkpost aan de Tuinstraat 1 (zijstraat van de P.C. Hooftlaan) en begint om 19.30 uur. Op deze vergadering zal o.a. de actie "voor bewoners met bewoners " van 3 mei j.l in de Put aan de orde komen, evenals de gang van zaken rondom de klachtenregistratie. Belangstellenden die de vergadering bij willen wonen zijn van harte welkom.

Ten behoeve van de organisatie van het wijkbeheer, is Maassluis opgedeeld in twee wijken: Maassluis-West en Maassluis-Oost. De grens loopt grofweg ter hoogte van de Mozartlaan. Beide wijken hebben hun eigen wijkbeheerteam. In het wijkbeheerteam heeft uiteraard de gemeentelijke wijkcoördinator zitting, maar ook de begeleider van de assistenten wijkbeheer, de uitvoerende medewerkers van de verschillende gemeentelijke afdelingen en vertegenwoordigers van de politie, de Stichting Samenlevingsopbouw Maassluis, de Woning Stichting Maassluis en uiteraard de bewoners van die wijk. De vergaderingen van de beide wijkbeheerteams zijn openbaar.

Voor meer informatie kan men terecht bij het bureau wijkbeheer in het stadhuis, telefoon 5931843/ 5931835.

Laatste wijziging: 26 May 2000

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie