Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Inloopmiddagen speelruimteplan Middelburg

Datum nieuwsfeit: 14-06-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Middelburg

Inloopmiddagen speelruimteplan

Middelburg streeft er naar een stad te zijn waar het goed wonen, werken en recreëren is. Daar hoort spelen ook bij. Daarom heeft Middelburg in samenwerking met haar bewoners, Grontmij en het Keurmerkinstituut gewerkt aan de ontwikkeling van het “Speelruimteplan”, een plan waarbij de Middelburgse openbare speelplaatsen evenwichtiger over de stad zullen worden verdeeld.

Het plan doorloopt een schriftelijke inspraakprocedure van 14 juni tot en met 17 juli. Daarom presenteert de gemeente op woensdagmiddag 14 juni het Speelruimteplan aan haar bewoners. De eerste inloopmiddag zal om 14.00 uur door wethouder J.C. van Dijk-Sturm in de aula van de Zeeuwse Bibliotheek worden geopend. Daarna zal de heer drs. J.J.C. Adriaansen van de Grontmij Advies en Techniek een toelichting op het plan geven. Na de toelichting is er voor de aanwezigen alle gelegenheid om op het plan te reageren.

Theater
Na de toelichting is het voor de kinderen tijd om naar een spetterend optreden van theaterduo “Joop Troop en Karel Kluts” te gaan kijken. Zij zullen de kinderen in de aula ophalen en op hun eigen speelse manier de inhoud van het speelruimteplan aan de kinderen duidelijk maken. De theatervoorstelling begint om 14.45 uur in de kinderboekenhoek op de begane grond van de bibliotheek. Natuurlijk is de voorstelling ook gratis toegankelijk voor geïnteresseerden die niet naar de presentatie van het plan komen.
Een tweede inloopmiddag zal op woensdagmiddag 21 juni plaatsvinden.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie