Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Brabant-Zuid-Oost: Eindhoven

Datum nieuwsfeit: 14-06-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Brabant-Zuid-Oost: Eindhoven 14-06-2000 1e Persbericht 14 juni 2000

Berichten uit de regio

Eindhoven: Man neergestoken
En 21-jarige Eindhovenaar is dinsdagavond rond 23.00 uur in de Jan van Riebeecklaan gewond geraakt tijdens een ruzie met twee andere mannen. Het slachtoffer en een 20-jarige Tilburger kwamen bij een 30-jarige inwoner van het stadsdeel Tongelre aan de deur. Binnen in huis ontstond een ruzie tussen de mannen waarbij over en weer werd geslagen. De 30-jarige man werd door de twee mishandeld en voelde zich op een gegeven moment zo in het nauw gedreven dat hij een mes greep en de 21-jarige hiermee stak. Het slachtoffer is behandeld in het St Anna ziekenhuis in Geldrop en daarna door de politie aangehouden en ingesloten.

Eindhoven: Vernieling
Een 17- en een 18-jarige jongen uit Eindhoven zijn woensdagmorgen om
2.30 uur op de Oude Stadsgracht in Eindhoven aangehouden. Surveillerende agenten zagen dat de twee een fiets pakten en daarmee enkele malen hard tegen een verkeerspaal sloegen. De fiets gooiden ze daarna op een balkon van een appartement. Tegen het duo is proces-verbaal opgemaakt.

Eindhoven: Gestolen snorfiets
Een 17-jarig meisje uit Eindhoven is dinsdagavond rond 22.00 uur in de Bouwstraat aangehouden. Tijdens een controle ontdekten agenten dat de snorfiets die ze bij zich had als gestolen geboekt stond. Het meisje is op het politiebureau gehoord en de snorfiets is in beslaggenomen.
Helmond: Brandende krant in brievenbus
In de Lingestraat in Helmond is bij een woning woensdagmorgen om 4.15 uur een brandende krant in de brievenbus gestopt. De bewoonster werd wakker van de rook. Beneden zag ze de brandende krant die meten geblust werd. Er ontstonden slechts schroeiplekken op de deurmat.
Helmond: Inbraak
Woensdagmorgen rond 3.00 uur is ingebroken in een winkel aan de Ameidestraat. De voordeur werd opengebroken. De daders namen ongeveer 25 jacks mee.

Gerwen: Inbraak in autos
Op een parkeerplaats aan de Polder in Gerwen is dinsdagavond in twee autos ingebroken. Er zijn twee tassen met 8 tennisrackets weg.
Lieshout: Inbraak in auto Dinsdagavond is ingebroken in een geparkeerde auto aan de Provincialeweg in Lieshout. De dader sloeg een ruit in. Uit de auto verdwenen een laptop computer, een gsm en een tas met kleding.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie