Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Afspraken gemeente Berkel en Rodenrijs rond EURO 2000

Datum nieuwsfeit: 14-06-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Berkel en Rodenrijs

EURO 2000: afspraken om er een feest van te maken

Onlangs heeft overleg plaatsgevonden tussen de gemeente, politie, brandweer, horeca-ondernemingen en de sportverenigingen. Hierbij zijn afspraken gemaakt over welke activiteiten wel en welke activiteiten niet zijn toegestaan in onze gemeente tijdens de Europese kampioenschappen voetbal, Euro 2000. Uitgangspunt is dat alle normale (feestelijke) activiteiten van de horeca en verenigingen zijn toegestaan. In principe zullen echter geen vergunningen voor extra activiteiten worden verleend. Ook is afgesproken dat er tussen de partijen intensief zal worden gecommuniceerd over zaken die de veiligheid zouden kunnen beïnvloeden. Het overleg had vooral ten doel om van Euro 2000 voor onze gemeente in de eerste plaats een feest te maken.

Contactpersonen zijn voor de periode van heden tot 7 juli: voor de politie: de heer J. Fuijkkink, tel. (010) 274 05 40 (09.00 - 23.00 uur bereikbaar)
voor de brandweer: de heer J. Boonekamp, tel. (010) 514 07 00 (tijdens kantooruren)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie