Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Werkbezoek mr. Pieter van Vollenhoven aan Zeeland

Datum nieuwsfeit: 14-06-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Rijksvoorlichtingsdienst
Het Koninklijk Huis


14/06/00 Werkbezoek mr. Pieter van Vollenhoven aan Zeeland

Mr. Pieter van Vollenhoven zal als voorzitter van het Nationaal Groenfonds op 14 juni 2000 een werkbezoek brengen aan enkele natuurprojecten in De Zak van Beveland (Zeeland). Tijdens dit werkbezoek spreekt de Heer Van Vollenhoven over de realisatie van de Ecologische Hoofdstructuur (EHS). De Heer Van Vollenhoven bepleit een versnelling van de grondaankopen voor natuur. Door de sterk gestegen prijs van landbouwgrond en de druk op de ruimte nemen de kosten van grondaankopen voor de EHS met ca. 9 miljoen gulden per maand toe.

Tijdens zijn bezoek aan Zeeland zal Mr. Pieter van Vollenhoven, als voorzitter van de Stichting Maatschappij, Veiligheid en Politie, eveneens een werkbezoek brengen aan de politie. Hij zal zich daarbij op de hoogte stellen van nieuwe ontwikkelingen op het gebied van de politiezorg, met name op het gebied van de gebiedsgebonden politie.

Klik hier voor het persbericht betreffende de officiële opening van het Zeeuws Archief door mr. Pieter van Vollenhoven op woensdag 14 juni 2000.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie