Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Staffware en PricewaterhouseCoopers: Application Partnership

Datum nieuwsfeit: 14-06-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Persbericht
Staffware en PricewaterhouseCoopers sluiten Application Development Partnership

Alkmaar / Utrecht, juni 2000 - - Staffware, toonaangevend leverancier van e-businessoplossingen en marktleider op het gebied van enterprise Workflowsoftware, en PricewaterhouseCoopers Nederland hebben onlangs een Application Development Partnership gesloten. Dit betekent dat PricewaterhouseCoopers in de toekomst volledig onder eigen beheer diverse Staffware-projecten gaat realiseren. Naast de reeds gesloten overeenkomst achten beide organisaties de kans groot dat op termijn tevens een 'Alliance Partnership' zal worden gesloten met betrekking tot Staffware's nieuwe eProcess-divisie.

PricewaterhouseCoopers verhoogt met behulp van onder andere Document Management de doeltreffendheid en doelmatigheid van informatiestromen binnen organisaties. Workflowmanagement voegt een extra waarde toe aan Document Management; het bestuurt bedrijfskritische bedrijfsprocessen en waarborgt een correcte afhandeling ervan.

'De vraag van organisaties naar totale, geïntegreerde oplossingen groeit enorm. Als management consultancy-organisatie willen wij vanzelfsprekend aan die vraag tegemoetkomen en bieden onze klanten dan ook een totaalpakket van strategie en process improvement tot en met de uiteindelijke systeemintegratie. Voor elke opdrachtgever ontwikkelen wij een klantspecifiek project initiatie document. Naar aanleiding hiervan kunnen we de benodigde infrastructuur concretiseren en daaraan de juiste leverancier koppelen. We werken op het gebied van Workflowmanagement nauw samen met Staffware. Vanwege de grote rol die het Internet in het huidige bedrijfsleven speelt zetten we eveneens de e-businessoplossingen van Staffware in, waardoor onze klanten hun marktpotentieel met behulp van het Internet kunnen vergroten', stelt Luc Molenaar, Management Consultant van PricewaterhouseCoopers.

'Voor onze klanten is het essentieel dat de door hen gekozen partner optimale ondersteuning biedt op alle organisatiesniveau's en in alle projectstadia. PricewaterhouseCoopers voldoet aan deze vraag. Zij bepalen niet alleen vanuit een management consultancy-oogpunt - samen met het management van de desbetreffende klant - de best te volgen koers naar winstgevendheid, efficiency en productiviteit, maar zij pakken tevens het implementatietraject op en brengen het advies ten uitvoer', stelt Ferrie Roelfzema, Business Development Manager Staffware BV.

'Deze aanpak heeft zijn succes al bewezen in een project bij Electrolux en er staan nog twee grote projecten op stapel. Momenteel bekijken we de mogelijkheden om dit partnership uit te breiden met initiatieven binnen onze eProcess-divisie die zich richt op onder andere eProcurement, eCRM en Supply Chain Management', aldus Roelfzema.

Staffware BV, Robijnstraat 2, 1812 RB, Alkmaar
Telefoon: 072 - 5120728, www.staffware.com

PricewaterhouseCoopers in Nederland
PricewaterhouseCoopers koppelt mensen, kennis en werelden. Voor Nederland betekent dit dat 5.500 getalenteerde professionals kennis en ervaring kunnen delen met 150.000 collega-professionals in 150 landen. De toegevoegde waarde van de organisatie vloeit voort uit een verscheidenheid van disciplines en de wil tot samenwerking over grenzen van gebieden, sectoren en landen heen. De organisatie adviseert en ondersteunt grote nationale en internationale ondernemingen, maar ook kleinere en middelgrote bedrijven, overheidinstellingen en non-profit organisaties. PricewaterhouseCoopers biedt adviesdiensten op verschillende terreinen: assurance and business advisory services, belastingadvies, management consultancy, interim management, subsidie- en technologie-advies, human resource, legal services, corporate finance en outsourcing.

PricewaterhouseCoopers Management Consultants
Bij PricewaterhouseCoopers in Nederland zijn in totaal 1.100 management consultants actief in het adviseren en ondersteunen van zowel middelgrote als multinationaal en grote (inter)nationaal opererende ondernemingen, alsmede de overheid en non-profit instellingen. De organisatorische inspanningen zijn erop gericht om samen met de cliënt, op basis van gelijkwaardigheid, tot een doelgerichte aanpak te komen. Daarbij baseert PricewaterhouseCoopers zich op gedegen en gespecialiseerde branchekennis, vakkennis en ervaring. Als System Integrator biedt de organisatie op maat gesneden oplossingen voor veelal unieke management- vraagstukken, binnen de gestelde tijdslimieten, budgetten en kwalitatieve eisen. De professionals die het team Document- en Workflow Management en Groupware van PricewaterhouseCoopers vormen, adviseren en begeleiden op het hoogste niveau en garanderen tastbare resultaten. Waar gewenst of noodzakelijk is, combineert PricewaterhouseCoopers advies met betrekking tot Document- en Workflow Management met advies en begeleiding op andere gebieden zoals ERP, CRM,
E-Business en Kennis Management. Nadere informatie over PricewaterhouseCoopers is beschikbaar op: www.pwcglobal.com/nl
Staffware
Staffware is de grondlegger van de procesworkflow-industrie. Recente onafhankelijke onderzoeken (Gartner en Strategy Partners) tonen niet alleen het marktleiderschap van Staffware aan, maar tevens dat de organisatie tot de top 50 softwarebedrijven in Europa behoort. Vanuit 25 verschillende vestigingen opereert Staffware in de belangrijkste business regio's in de wereld en bestrijkt mede door haar uitgebreide partnernetwerk alle landen waar er vraag is naar bedrijfsprocesautomatisering. Staffware heeft - in samenwerking met het partnernetwerk - vele toonaangevende organisaties ondersteund bij interne procesveranderingen. Momenteel zijn er ongeveer een miljoen officiële Staffware-gebruikers wereldwijd, gelieerd aan meer dan 45.000 servers, in branches als bank- en verzekering, telecommunicatie, nutsvoorziening, overheid, transport en consultancy en daarnaast in vele algemene commerciële organisaties. Staffware automatiseert een brede reeks procesgestuurde, bedrijfskritische applicaties die naadloos moeten kunnen integreren met verschillende aanvullende technologieën.
Staffware functioneert op zowel Unix- als NT-servers, maar ook combinaties van verschillende clients, servers en databases zijn mogelijk. Staffware-technologie omvat: een snel ontwerp van tools; een uitgebreide reeks van object-georiënteerde integratiemogelijkheden; een Developers Toolkit; rapportage- en tracking-functionaliteit; een krachtige proces-engine voor bedrijfsregels en kenmerken voor het bewaken van tijdslimieten. Dankzij de schaalbaarheid van Staffware kunnen zelfs de meest intensieve processen binnen een onderneming worden opgepakt.
Met behulp van haar wereldwijde partnerwerk levert Staffware haar klanten een totaaldienstenpakket om te garanderen dat er applicaties worden ontworpen en ontwikkeld die de best mogelijke oplossingen bieden. Staffware heeft sinds kort een nieuwe business unit: Staffware eProcess. Staffware definieert eProcess als het gebruik van workflowtechnieken op het Internet om organisaties ondersteuning te bieden bij het ontwikkelen van Business-to-Business-applicaties. De organisatie streeft naar de positionering van eProcess als de 'business to business engine'. Nadere informatie over Staffware is beschikbaar op: www.staffware.com.
Voor redactionele informatie: Pb1200 Influx PR - Margienke Bos, Deventerstraat 81, 7322 JL Apeldoorn Tel.: 055-3663034, fax: 055-3602661, e-mail: PR (Influx@cs.com) Of:
PricewaterhouseCoopers - Luc Molenaar, Postbus 8283, 3503 RG Utrecht Tel.: 030-2194810, fax: 030-2194815, e-mail: (luc.molenaar@nl.pwcglobal.com)

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
- - - - - - - - - - - - - -
INFLUX PR-/Pers- (advies) Bureau - Deventerstraat 81 - NL - 7322 JL Apeldoorn. Tel.: +31 - 55 - 366 3034 / Fax: +31 - 55 - 360 2661 / E-mail: PR (Influx@cs.com)
Influx-pr.com

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

actuele persberichten

Groeibedrijf Jongens van de Tekeningen lanceert internationaal merk
Na snelle groei in Nederland – met een omzet die dit jaar door de €1M heen schiet - gaan de...

Wereldstotterdag op 22 oktober 2016
Iedereen heeft wel eens gehoord van de stotteraar die in een vlaag van boosheid zonder haperen kan schelden. Of die...

Enversed opent Europa's grootste Virtual Reality Center in Eindhoven
Europa´s grootste Virtual Reality Experience Center opent over 2 maanden haar deuren in Eindhoven. Tijdens de Dutch Design Week (22...

Tips om een goede loodgieter te vinden
Het blijkt voor consumenten steeds lastiger te worden om een goede loodgieter in de buurt van hun woning te vinden....

Duitse ontwerpster op Nederlandse breidagen
Op 21 & 22 oktober 2016 vinden de ‘Nederlandse breidagen’ plaats in de IJsselhallen in Zwolle. Een evenement dat geheel...

Guapa B.V. pioniert met Magento Enterprise in Benelux
Vanaf het moment dat Magento eind vorig jaar met hun versie 2 op de markt kwam was het voor haar...

Twintig jaar online vereniging Women on the Web
Komende maand bestaat de Nederlandse vereniging Women on the Web twintig jaar. Op het hoogtepunt, eind 2007, telde de vereniging...

Verbod stierenvechten Catalonië geannuleerd
Het Spaanse Constitutionele Hof heeft het Catalaanse verbod op het stierenvechten geannuleerd. Een groep senatoren van de conservatieve politieke partij...

Tramadol Pijnstillers vanaf 2016 op de dopinglijst
Vanaf januari 2016 zal de veelbesproken pijnstiller Tramadol op de verboden lijst komen. Ook de nevenproducten Tramadolor en Tramal zullen...

Marokko blijft veilig land van herkomst
Aanwijzing Marokko als veilig land van herkomst blijft voorlopig in stand Donderdag 20 oktober 2016 De staatssecretaris van Veiligheid en...

6 uur livestream met veel tips voor ondernemers #TTM6Jaar
A.s. donderdag 20 oktober bestaat social media bureau TTM Communicatie uit Leerdam precies 6 jaar! Reden dus voor een feestje......

Trime-app helpt bewoners besparen op de energierekening
Bewoners die huren bij woningcorporatie Eigen Haard kunnen nu tot honderden euro’s per jaar besparen door mee te doen aan...

Biografie over vlogger Enzo Knol verschenen
Binnenkort bereikt de vlogger de 1 miljardste view op zijn kanaal. In dit boek: wat Enzo zijn kijkers in zijn...

Standbouw geïnspireerd op de opvouwbare Albert Heijn boodschappenkrat
Onze boodschappen vervoeren we in handige kratjes, met een eenvoudige beweging op te vouwen en weer uit te klappen. Ze...

Nederlanders kiezen voor producten met keurmerk
Keurmerken spelen bij zes op de tien (61%) Nederlanders een rol bij de keuze voor eten en drinken. Voor consumenten...

Stephen Hawking helps to launch Centre for the Future of Intelligence
“The best or worst thing to happen to humanity” - Stephen Hawking helps to launch Centre for the Future of...

ExoMars TGO reaches Mars orbit while EDM situation under assessment
The Trace Gas Orbiter (TGO) of ESA’s ExoMars 2016 has successfully performed the long 139-minute burn required to be captured...

Rambus Bell ID vereenvoudigt tokenisering voor banken
Rambus Bell ID vereenvoudigt tokenisering voor banken ROTTERDAM, Nederland-(BUSINESS WIRE)- Als reactie op de toenemende complexiteit en versplintering binnen mobiele...

Recordaantal (1,5 miljoen) overweegt overstap zorgverzekering
Een recordaantal Nederlanders - 1,5 miljoen - overweegt om voor 2017 over te stappen naar een andere zorgverzekering. Dat zijn...

'Dawn of the Bison' - Jasper Doest, Wildlife Photographer of the Year
Voor de vijfde keer in vijf jaar tijd gooit de Vlaardingse fotograaf Jasper Doest (37) hoge ogen bij de prestigieuze...

Versnelde aanpak Merwedebrug A27
Versnelde aanpak Merwedebrug A27 | Rijkswaterstaat Versnelde aanpak Merwedebrug A27 Nieuwsbericht - Gepubliceerd op: 18 oktober 2016- Laatste update: 18...

Grootste groene vrijwilligersdag van Nederland: Natuurwerkdag
Samen buiten aan de slag, dat kan op de eerste zaterdag van november op de Natuurwerkdag. In 2016 organiseert LandschappenNL...

Stichting De Hond Kan De Was Doen lanceert 'making life easier'
Ter gelegenheid van LEGO®World 2016 van dinsdag 18 tot en met maandag 24 oktober in de Jaarbeurs Utrecht wordt een...

Dertig jaar cel geëist voor inbraak met dodelijk geweld in Tilburg
30 jaar cel geëist voor inbraak met dodelijk geweld in Tilburg Breda, 18 oktober 2016 30 jaar cel geëist voor...

Razendsnelle groei voor groothandel in de erotiek
EDC Internet groeit razend snel met de online verkoop van seksartikelen. Met deze razendsnelle groei is het bedrijf uitgeroepen tot...

Online stemmen kan nu met een selfie
Online stemmen kan nu met een selfie LONDEN-(BUSINESS WIRE)- Smartmatic presenteert deze week het eerste online verkiezingssysteem dat de identiteit...

Speedheat viert twintig jaar elektrische vloerverwarming in Nederland
Speedheat Nederland bestaat twintig jaar. Die mijlpaal laat Nederlands nummer 1 in elektrische vloerverwarming niet zomaar voorbijgaan. Er staan verschillende...

Texels Bock opnieuw in de prijzen
Texels Bock heeft de tweede plaats bij de verkiezing ‘Lekkerste Bockbier van Nederland’ in de wacht gesleept. Dit typische herfstbier...

L’eau werkt voor het Leger des Heils
L’eau, reclamebureau voor gedragsbeïnvloeding, werkt sinds kort voor het Leger des Heils. Na een korte kennismakingsperiode heeft l’eau haar visie...

OR ProRail noemt kabinet onzorgvuldig en onbehoorlijk
OR ProRail boos op onzorgvuldig en onfatsoenlijk kabinet De Ondernemingsraad van ProRail vindt dat het kabinet zeer onzorgvuldig en zelfs...

Elevated Risk of Cholera Urges New United Nations Approach to Cholera
Elevated Risk of Cholera Makes New United Nations Approach to Epidemic ‘All the More Urgent’, Deputy Secretary-General Tells Member States |...

OnlineSeminar genomineerd voor internationale streaming media award
OnlineSeminar is genomineerd voor een Streaming Media European Readers' Choice Award in de categorie beste Webcast Platform. Het is de...

Tweede keer op rij 100% klanttevredenheidsscore Giarte voor Open Line
Op 11 oktober zijn de resultaten bekend gemaakt van het Outsourcing Performance onderzoek van Giarte. Open Line heeft voor de...

Open Line wederom Cisco’s Cloud _ Managed Services Partner
Op 6 oktober heeft Cisco tijdens haar Partner New Year’s & Awards Drinks in Amerongen bekendgemaakt welke Nederlandse partners de...

Verschenen: Leerboek- en naslagwerk Inventor 2017
Uit handen van de bekende Nederlandse auteur Ir. Ronald Boeklagen heeft TEC/CADCollege haar nieuwste jaargang 2017 van de serie ‘Inventor,...

“Terrorismeverdenking geen reden om nationaliteit af te nemen”
“Terrorismeverdenking geen reden om nationaliteit af te nemen” Persbericht 12 oktober 2016 “Terrorismeverdenking geen reden om nationaliteit af te nemen”...

Vakantieparken in Nederland zijn vol
De vakantieparken in Nederland zitten deze herfstvakantie nagenoeg vol. Wie nog in een bungalow in eigen land wil verblijven moet...

Expositie en Online Veiling tegen het Stierenvechten
CAS International (Comité Anti Stierenvechten) gaat samen met Marcello’s Art Factory en Global Art vzw een tweetal kunstexposities houden in...

Stop Kamagra nieuw initiatief tegen illegale handel erectiemiddelen
Om de onveilige en ongecontroleerde handel in Kamagra tegen te gaan is de beweging Stop Kamagra opgericht. Stop Kamagra is...

Kledingkopen.nl laat bezoekers bewust shoppen
Niet alleen prijsbewust online kleding kopen, maar ook in het besef hoe kleding is geproduceerd. Dat is wat Kledingkopen.nl haar...

Nederlands bedrijf ontwikkelt veiliger alternatief cloud servers
Steeds meer bedrijven gebruiken virtuele of cloud servers voor bijvoorbeeld hun website. Hier zit echter een veiligheidsrisico aan. Waar fysieke...

Marcella Smeele biedt frisse kijk op muziek marketing
Marcella Smeele, een fris nieuw gezicht in de muziekwereld, lanceert na een uitverkochte eerste ronde dit najaar 8 masterclasses speciaal...

Groot Nederlands ziekenhuis kiest voor Ascom-communicatiesysteem
Groot Nederlands ziekenhuis kiest voor Ascom-communicatiesysteem GOeTEBORG, Zweden-(BUSINESS WIRE)- Medisch Spectrum Twente (MST), het nieuwe 670 bedden tellende ziekenhuis in...

Senioren krijgen valpreventie aan huis
Beweegcoach Steven Schildmeijer geeft ouderen in de regio Haaglanden wekelijks les in valpreventie aan huis. Dit om op een laagdrempelige...

Reisgids van alle 7.500 Nederlandse plaatsen nu in één app
Reisgidsen over Nederland gaan altijd over de bekende 2.500 steden en dorpen. Maar ons land heeft nóg 5.000 woonplaatsen, die...

Grote verschillen in Europese premies autoverzekeringen
Premies van autoverzekeringen blijven stijgen. Soms zelfs met 20 procent. Klachteninstituut Kifid vindt dit te ver gaan. Het instituut pleit...

Murata koopt IPDiA, leider in hoogwaardige silicium condensatoren
Murata koopt IPDiA, leider in hoogwaardige silicium condensatoren KYOTO, Japan & CAEN, Frankrijk-(BUSINESS WIRE)- Murata Manufacturing Co., Ltd. (TOKYO:6981) (ISIN:JP3914400001)...

Geelvinck Festival: fortepiano’s met karakter – muziek met een verhaal
De 6e editie van het Geelvinck Fortepiano Festival is met ruim 45 kamermuziekconcerten van barok tot nieuwe composities internationaal het...

Erik Akerboom, Hoofd Nederlandse Politie, geeft keynote op HostingCon
Penton’s HostingCon maakt bekend dat de hoofdcommissaris van de Nederlandse politie, de heer Erik Akerboom, op 12 oktober keynote spreker...

BillerudKorsnaes Venture kondigt aandelenbelegging aan in Kezzler
BillerudKorsnaes Venture kondigt aandelenbelegging aan in toonaangevend serialisatiebedrijf Kezzler Oslo, Noorwegen-(BUSINESS WIRE)- Kezzler AS, een leider op het gebied van...