Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Staffware en PricewaterhouseCoopers: Application Partnership

Datum nieuwsfeit: 14-06-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Persbericht
Staffware en PricewaterhouseCoopers sluiten Application Development Partnership

Alkmaar / Utrecht, juni 2000 - - Staffware, toonaangevend leverancier van e-businessoplossingen en marktleider op het gebied van enterprise Workflowsoftware, en PricewaterhouseCoopers Nederland hebben onlangs een Application Development Partnership gesloten. Dit betekent dat PricewaterhouseCoopers in de toekomst volledig onder eigen beheer diverse Staffware-projecten gaat realiseren. Naast de reeds gesloten overeenkomst achten beide organisaties de kans groot dat op termijn tevens een 'Alliance Partnership' zal worden gesloten met betrekking tot Staffware's nieuwe eProcess-divisie.

PricewaterhouseCoopers verhoogt met behulp van onder andere Document Management de doeltreffendheid en doelmatigheid van informatiestromen binnen organisaties. Workflowmanagement voegt een extra waarde toe aan Document Management; het bestuurt bedrijfskritische bedrijfsprocessen en waarborgt een correcte afhandeling ervan.

'De vraag van organisaties naar totale, geïntegreerde oplossingen groeit enorm. Als management consultancy-organisatie willen wij vanzelfsprekend aan die vraag tegemoetkomen en bieden onze klanten dan ook een totaalpakket van strategie en process improvement tot en met de uiteindelijke systeemintegratie. Voor elke opdrachtgever ontwikkelen wij een klantspecifiek project initiatie document. Naar aanleiding hiervan kunnen we de benodigde infrastructuur concretiseren en daaraan de juiste leverancier koppelen. We werken op het gebied van Workflowmanagement nauw samen met Staffware. Vanwege de grote rol die het Internet in het huidige bedrijfsleven speelt zetten we eveneens de e-businessoplossingen van Staffware in, waardoor onze klanten hun marktpotentieel met behulp van het Internet kunnen vergroten', stelt Luc Molenaar, Management Consultant van PricewaterhouseCoopers.

'Voor onze klanten is het essentieel dat de door hen gekozen partner optimale ondersteuning biedt op alle organisatiesniveau's en in alle projectstadia. PricewaterhouseCoopers voldoet aan deze vraag. Zij bepalen niet alleen vanuit een management consultancy-oogpunt - samen met het management van de desbetreffende klant - de best te volgen koers naar winstgevendheid, efficiency en productiviteit, maar zij pakken tevens het implementatietraject op en brengen het advies ten uitvoer', stelt Ferrie Roelfzema, Business Development Manager Staffware BV.

'Deze aanpak heeft zijn succes al bewezen in een project bij Electrolux en er staan nog twee grote projecten op stapel. Momenteel bekijken we de mogelijkheden om dit partnership uit te breiden met initiatieven binnen onze eProcess-divisie die zich richt op onder andere eProcurement, eCRM en Supply Chain Management', aldus Roelfzema.

Staffware BV, Robijnstraat 2, 1812 RB, Alkmaar
Telefoon: 072 - 5120728, www.staffware.com

PricewaterhouseCoopers in Nederland
PricewaterhouseCoopers koppelt mensen, kennis en werelden. Voor Nederland betekent dit dat 5.500 getalenteerde professionals kennis en ervaring kunnen delen met 150.000 collega-professionals in 150 landen. De toegevoegde waarde van de organisatie vloeit voort uit een verscheidenheid van disciplines en de wil tot samenwerking over grenzen van gebieden, sectoren en landen heen. De organisatie adviseert en ondersteunt grote nationale en internationale ondernemingen, maar ook kleinere en middelgrote bedrijven, overheidinstellingen en non-profit organisaties. PricewaterhouseCoopers biedt adviesdiensten op verschillende terreinen: assurance and business advisory services, belastingadvies, management consultancy, interim management, subsidie- en technologie-advies, human resource, legal services, corporate finance en outsourcing.

PricewaterhouseCoopers Management Consultants
Bij PricewaterhouseCoopers in Nederland zijn in totaal 1.100 management consultants actief in het adviseren en ondersteunen van zowel middelgrote als multinationaal en grote (inter)nationaal opererende ondernemingen, alsmede de overheid en non-profit instellingen. De organisatorische inspanningen zijn erop gericht om samen met de cliënt, op basis van gelijkwaardigheid, tot een doelgerichte aanpak te komen. Daarbij baseert PricewaterhouseCoopers zich op gedegen en gespecialiseerde branchekennis, vakkennis en ervaring. Als System Integrator biedt de organisatie op maat gesneden oplossingen voor veelal unieke management- vraagstukken, binnen de gestelde tijdslimieten, budgetten en kwalitatieve eisen. De professionals die het team Document- en Workflow Management en Groupware van PricewaterhouseCoopers vormen, adviseren en begeleiden op het hoogste niveau en garanderen tastbare resultaten. Waar gewenst of noodzakelijk is, combineert PricewaterhouseCoopers advies met betrekking tot Document- en Workflow Management met advies en begeleiding op andere gebieden zoals ERP, CRM,
E-Business en Kennis Management. Nadere informatie over PricewaterhouseCoopers is beschikbaar op: www.pwcglobal.com/nl
Staffware
Staffware is de grondlegger van de procesworkflow-industrie. Recente onafhankelijke onderzoeken (Gartner en Strategy Partners) tonen niet alleen het marktleiderschap van Staffware aan, maar tevens dat de organisatie tot de top 50 softwarebedrijven in Europa behoort. Vanuit 25 verschillende vestigingen opereert Staffware in de belangrijkste business regio's in de wereld en bestrijkt mede door haar uitgebreide partnernetwerk alle landen waar er vraag is naar bedrijfsprocesautomatisering. Staffware heeft - in samenwerking met het partnernetwerk - vele toonaangevende organisaties ondersteund bij interne procesveranderingen. Momenteel zijn er ongeveer een miljoen officiële Staffware-gebruikers wereldwijd, gelieerd aan meer dan 45.000 servers, in branches als bank- en verzekering, telecommunicatie, nutsvoorziening, overheid, transport en consultancy en daarnaast in vele algemene commerciële organisaties. Staffware automatiseert een brede reeks procesgestuurde, bedrijfskritische applicaties die naadloos moeten kunnen integreren met verschillende aanvullende technologieën.
Staffware functioneert op zowel Unix- als NT-servers, maar ook combinaties van verschillende clients, servers en databases zijn mogelijk. Staffware-technologie omvat: een snel ontwerp van tools; een uitgebreide reeks van object-georiënteerde integratiemogelijkheden; een Developers Toolkit; rapportage- en tracking-functionaliteit; een krachtige proces-engine voor bedrijfsregels en kenmerken voor het bewaken van tijdslimieten. Dankzij de schaalbaarheid van Staffware kunnen zelfs de meest intensieve processen binnen een onderneming worden opgepakt.
Met behulp van haar wereldwijde partnerwerk levert Staffware haar klanten een totaaldienstenpakket om te garanderen dat er applicaties worden ontworpen en ontwikkeld die de best mogelijke oplossingen bieden. Staffware heeft sinds kort een nieuwe business unit: Staffware eProcess. Staffware definieert eProcess als het gebruik van workflowtechnieken op het Internet om organisaties ondersteuning te bieden bij het ontwikkelen van Business-to-Business-applicaties. De organisatie streeft naar de positionering van eProcess als de 'business to business engine'. Nadere informatie over Staffware is beschikbaar op: www.staffware.com.
Voor redactionele informatie: Pb1200 Influx PR - Margienke Bos, Deventerstraat 81, 7322 JL Apeldoorn Tel.: 055-3663034, fax: 055-3602661, e-mail: PR (Influx@cs.com) Of:
PricewaterhouseCoopers - Luc Molenaar, Postbus 8283, 3503 RG Utrecht Tel.: 030-2194810, fax: 030-2194815, e-mail: (luc.molenaar@nl.pwcglobal.com)

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
- - - - - - - - - - - - - -
INFLUX PR-/Pers- (advies) Bureau - Deventerstraat 81 - NL - 7322 JL Apeldoorn. Tel.: +31 - 55 - 366 3034 / Fax: +31 - 55 - 360 2661 / E-mail: PR (Influx@cs.com)
Influx-pr.com

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie