Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Brabant-Zuid-Oost: Eindhoven

Datum nieuwsfeit: 14-06-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Brabant-Zuid-Oost: Eindhoven 14-06-2000

3e persbericht 14 juni 2000

Berichten uit de regio

Eindhoven: Aanhoudingen drugsdealers
Een 31-jarige inwoner van Eindhoven en een 32-jarige inwoner van Veldhoven zijn woensdagmiddag om 14.05 uur op de Grote Berg aangehouden. De mannen worden ervan verdacht te handelen in softdrugs. Bij hun aanhouding is 113 gram hasjiesj en een weegschaaltje aangetroffen. De verdachten zijn voor verhoor ingesloten. De drugs en het weegschaaltje zijn inbeslaggenomen.

Best: Aanrijding met gewonde
Een 40-jarige fietser uit Heeswijk-Dinther is woensdagmiddag omstreeks 15.45 uur gewond geraakt bij een aanrijding op de kruising Raadhuisstraat Willem de Zwijgerweg. Een 56-jarige automobilist uit Best verleende op genoemde kruising geen voorrang aan het voor hem van rechts komende slachtoffer die over het fietspad reed. Het slachtoffer is met een gebroken sleutelbeen en diverse schaafwonden overgebracht naar het ziekenhuis.

Best: Aanrijding
Op de Bataweg zijn woensdag om 17.30 uur een 20-jarige motorrijder uit Luyksgestel en een 42-jarige automobilist uit Best tegen elkaar aangereden. De motorrijder hield in een bocht niet voldoende rechts. Beide voertuigen hebben door de aanrijding schade aan de flank. De bestuurders konden na behandeling van hun verwondingen in het Catharina Ziekenhuis naar huis.

Best: Vissen zonder vergunning
Bij controle op de visserijwet aan verschillende wateren zijn woensdag tussen 14.00 en 19.45 uur 6 personen bekeurd voor het vissen zonder vergunning en/of sportvisakte.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie