Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Drenthe

Datum nieuwsfeit: 14-06-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Politie Drenthe

Persberichten

van woensdagmiddag 14 juni 2000
16:47 woensdag 14 juni 2000

Bert Peters, 0653238059

Emmen, eenzijdig ongeval
Reed vanmiddag omstreeks 14.15 uur een 53-jarige man uit Eerste Exloërmond op zijn motor over de Hondsrugweg. Ter hoogte van de Noordbargerstraat wisselde hij van rijstrook en kwam op onverklaarbare wijze ten val als gevolg waarvan hij letsel opliep aan zijn rechterarm. Het is niet bekend of daarvoor naar het ziekenhuis moest. De beschadigde motor werd afgesleept.

Assen, diefstal uit auto
Deed een 48-jarige man uit Denekamp aangifte van diefstal uit zijn auto. De auto stond gistermiddag op de brink toen de ruit werd vernield en de radardetector werd weggenomen.
Aan de Rijnstraat stond de bedrijfsauto van een 35-jarige Assenaar toen een ruit werd vernield en de radio werd weggenomen. In Assen deed een 57-jarige man aangifte van diefstal van de radardetector. De auto stond vannacht geparkeerd aan de Markt en de ruit werd vernield waarna de detector werd weggenomen.
Assen, diefstal uit bedrijf
Werd vannacht ingebroken bij een bedrijf aan de van Vlissingenstraat, Via een verbroken ruit werd toegang verkregen waarna voor een geschatte waarde van f 20.000,- stoelen en andere meubels werden weggenomen.
Een 36-jarige man deed namens het bedrijf aangifte.
Vries, inbraak pompstation
Deed een 60-jarige man uit Vries aangifte van inbraak in de kiosk bij het benzinestation aan de Asserstraat. Een grote ruit werd vernield waarna toegang werd verkregen. Een groot aantal sloffen sigaretten werden weggenomen. Uit de kas werd wat klein geld meegenomen. Totale schadebedrag nog niet bekend.

Nieuw-Amsterdam, radardetector verdwenen
Deed een 28-jarige man uit Erica aangifte van diefstal van zijn radardetector. De man was op het land aan het werk toen zijn auto achter de boerderij aan het Dommerskanaal ZZ in Nw-Amsterdam stond. De auto was niet afgesloten. De man heeft nog wel een grijze Ford Sierra met twee mannen bij de boerderij zien staan en hij vermoedt dat een van hen de detector heeft weggenomen.

Nieuw Buinen, inbraak sportkantine
Werd ingebroken in de kantine van de vv Nw Buinen aan het Noorderdiep. Met een tegel werd een ruit ingegooid waarna men binnen kon komen. Een radio met cd-speler werd weggenomen. Schade niet bekend. Een 79-jarige man uit Nw Buinen deed aangifte.

Extreme snelheid kost rijbewijs
Op de homepage van Politie Drenthe staat onder Sneu geld van het verkeershandhavingsproject informatie over de activiteiten van het project gedurende de periode 1 januari 1 juni jl. Kijk onder Extreme snelheid kost rijbewijs.


info@politie-drenthe.nl Politie Drenthe, voor een veilig en leefbaar Drenthe

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie