Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Programma E-Business en netwerkende ondernemer in Zoetermeer

Datum nieuwsfeit: 15-06-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Vereniging FME-CWM

algemeen
Hoe snel komt E-Business en hoe stapt u daar als netwerkende ondernemer in? De beste kans om snel inzicht te verkrijgen! Producten worden steeds complexer, evenals de processen om producten te ontwerpen, te realiseren en te onderhouden. Steeds vaker worden producten door een groep van bedrijven ontwikkeld. Daarbij dient er een hechte samenwerking te zijn tussen uitbesteders en toeleveranciers, die op hun beurt weer sub-leveranciers hebben, of met partners werken. En we spreken dan van een "extended enterprise" of netwerkende organisatie. Het wordt steeds duidelijker zichtbaar in de economy. Industriële ondernemingen gaan in netwerkverbanden met elkaar samenwerken ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie