Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Klepelsessie over informatiebeveiliging

Datum nieuwsfeit: 15-06-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Zoals we de afgelopen weken met het 'I love you'-virus weer hebben gemerkt, neemt tegelijk met het belang van elektronische informatie(uitwisseling) ook het belang van adequate beveiliging toe. Ontwikkelingen in deze markt gaan razendsnel. Voor de gespecialiseerde IT-pers zijn de opeenvolgende ontwikkelingen (onder andere de snelle opmars van e-commerce) al bijna niet meer bij te benen, laat staan voor diegenen van u die maar sporadisch met technologie in aanraking komen. Informatiebeveiliging wordt in dit 'dot.com'-tijdperk dan ook als ondergeschoven kindje betiteld.

Als IT-gespecialiseerd PR-bureau, dagelijks in contact met journalisten van uiteenlopende media, hebben wij gemerkt dat er een duidelijke ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie