Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Drenthe

Datum nieuwsfeit: 15-06-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Politie Drenthe

Persberichten

van donderdagmorgen 15 juni 2000
10:31 donderdag 15 juni 2000

Bert Peters, 0591 662014 of 0653 238059

Emmen/Assen, inbraak in auto's
Op het parkeerterrein van het SZE aan de Boermarkeweg werd gisteravond de auto opengebroken van een 36-jarige man uit Haren (BRD). De radardetector en een GSM werden weggenomen.
Aan de Bargies werd de auto van een 34-jarige bewoner opengebroken. De radio/cd-speler werd weggenomen. Ook een 52-jarige bewoner van dezelfde straat miste de radio/cd-speler uit zijn auto. Aan de Paus Johannesstraat werd de auto opengebroken van een 44-jarige bewoner. De radio en de CD-wisselaar werden weggenomen. Aan het Iemkerpad werd gisternacht een auto opengebroken van een 39-jarige vrouw. De radio werd weggenomen.
Aan de Barnar verdween de radio/cd-speler uit de auto van een 36-jarige bewoner.
In Erica werd aan de Beekweg de auto opengebroken van een 54-jarige man uit Nieuw-Amsterdam. Er werd een radardetector weggenomen.
In Assen aan de Groningerstraat werd de auto opengebroken van een 38-jarige man uit Assen. De radardetector werd weggenomen. Aan de Dr Nassaulaan werd gisteravond de auto opengebroken van een 49-jarige man uit Glimmen. De radardetector werd weggenomen.

Emmen, vernieling
Werd vannacht omstreeks 01.00 uur in het centrum van Emmen een 29-jarige man aangehouden omdat hij werd verdacht van vernieling van een ruit van een juwelier aan de Notaris Oostingstraat. De man, zonder vaste woon- of verblijfplaats, was de nacht er voor ook al aangehouden ivm met een vernieling van een ruit van een winkel in de Wilhelminastraat.

Hoogeveen, diefstal uit slijterij
Werd vannacht omstreeks 05.00 uur glasgerinkel gehoord aan de Wielewaal. Onderzoek wees uit dat met een straatklinker een grote ruit van een slijterij was vernield. Er worden een aantal flessen whisky vermist.

Hoogeveen, diefstal kanaries
Deed een 50-jarige man aan de Ranonkelstraat aangifte van diefstal van 5 gele kanaries. Volgens de man zijn deze vogels in het afgelopen weekend weggenomen uit zijn volière in de tuin. Schade f 125,-.


info@politie-drenthe.nl Politie Drenthe, voor een veilig en leefbaar Drenthe

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie