Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht regio Flevoland

Datum nieuwsfeit: 15-06-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Flevoland: gehele regio 15-06-2000 Dagelijkse persberichten
Stafdienst Communicatie, Nijland, 0320-266 825

Auto in beslag genomen
EMMELOORD - Op de Hannie Schaftweg is gisteravond een 29-jarige automobilist uit Utrecht aan de kant gezet die in een auto reed waarvan de APK vervallen was. Tevens bleek de man geen geldig rijbewijs te hebben en bleek uit raadpleging van een landelijk systeem dat de auto in beslag genomen moest worden. De auto is meegenomen naar het politiebureau en de Utrechter is zonder auto heengezonden. Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt voor de twee geconstateerde overtredingen (APK en rijbewijs).

Fietsster ernstig gewond
LELYSTAD - Een 51-jarige inwoonster van Lelystad is gisteren aan het begin van de middag op de Kreek met haar fiets ten val gekomen en daarbij zwaar gewond geraakt. Het ongeval ontstond toen een jongetje dat voor haar fietste viel bij het opdraaien van het trottoir en zij tegen hem aan reed. De vrouw liep ernstig hoofdletsel op en is gestabiliseerd door personeel van ambulance en traumahelicopter. Vervolgens is ze per ambulance onder politiebegeleiding overgebracht naar het AMC in Amsterdam.

Weedplantage
LELYSTAD - Na een tip werd gistermiddag op de zolder van een woning aan de Hollands Diepstraat een kleine hoeveelheid weedplanten aangetroffen. Tachtig planten en bijbehorende apparatuur zijn in beslag genomen. De bewoner van de woning was niet thuis. De in beslag genomen goederen zullen worden vernietigd.

Verwarde man
ZEEWOLDE - Nadat gisteravond enkele malen meldingen bij de politie binnenkwamen over een man die op de Kerkstraat mensen lastig viel (hij ging in auto's zitten en wilde er dan niet meer uit), heeft de politie de betreffende man meegenomen naar het politiebureau. De man (25 jaar oud zonder vaste woon- of verblijfplaats) maakte een verwarde indruk en is ingesloten om vandaag door een arts van de Riagg onderzocht te worden.

Arbeidsongeval
ALMERE - Een 27-jarige man uit Delft die aan het werk was op het bouwterrein aan de Audioweg is gistermiddag gewond geraakt aan zijn arm. Hij vertelde uitgegleden te zijn op een steiger, waarna hij viel en aan zijn arm bleef hangen. De arbeidsinspectie is gewaarschuwd en stelt een onderzoek in. De gewonde man is overgebracht naar het ziekenhuis.

Aanhoudingen op verdenking van diefstal
ALMERE - Nadat een 29-jarige man uit Doetinchem, wiens motor een dag eerder was gestolen, gisteravond drie jongens met zijn motor zag lopen, belde hij de politie. Die heeft de drie (in de leeftijd van 17 en 18 jaar uit Almere) aangehouden op de Ambachtsmark en overgebracht naar het politiebureau. Daar zijn zij ingesloten om vandaag verhoord te worden.

Gewonden na aanrijding
ALMERE - Een 33-jarige automobilist uit Almere en een 31-jarige Almeerse agent zijn gisteravond gewond geraakt bij een aanrijding op de Veluwedreef. De agent was samen met een collega met zwaailicht en sirene onderweg naar een spoedmelding en kwam op de kruising met de Jaques Tatilaan in botsing met de auto van de Almeerder. De Almeerder raakte daarbij ernstig gewond (onder andere gebroken ribben en een bekkenfractuur) en is per ambulance overgebracht naar het Flevoziekenhuis. De agent liep brandwonden aan zijn hand op door de zich ontvouwende airbag; zijn collega bleef ongedeerd. Medewerkers van het Korps Landelijke Politie Diensten hebben een sporenonderzoek ingesteld. Zowel de politie-auto als de andere auto zijn afgesleept.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie