Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Alliantie studenten.net en letsbuyit.com

Datum nieuwsfeit: 15-06-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

STUDENTEN.NET

ALLIANTIE STUDENTEN.NET EN LETSBUYIT.COM

CO-BUYORGANISATIE VERGROOT BEREIK

Studenten.net (www.studenten.net) is een alliantie aangegaan met LetsBuyIt.com (www.letsbuyit.com). Door de samenwerking kunnen de bezoekers van Studenten.net rechtstreeks deelnemen aan co-buys door zich in te schrijven voor een artikel. Co-buying werkt eenvoudig en doeltreffend; hoe groter het aantal mensen dat zich inschrijft, hoe lager de prijs uiteindelijk is. Voor Studenten.net is een co-branded website ontwikkeld door LetsBuyIt.com, die via de homepage van Studenten.net toegankelijk is.

DOELGROEPGERICHT ASSORTIMENT

'Door de samenwerking optimaliseren we de dienstverlening in ons studentenplatform en kan het productaanbod op de wensen van de doelgroep afgestemd worden', zegt Martijn Bosch, projectmanager van Studenten.net. Naarmate Studenten.net zelf artikelen voordraagt als co-buy, zal het aanbod zich aanpassen aan die wensen. LetsBuyIt.com vergroot haar bereik door het concept onder te brengen bij veelbezochte sites.

STUDENTEN.NET

Studenten.net lanceerde haar site (www.studenten.net) in januari 1998 en is 100% dochter van de Noordelijke Dagblad Combinatie (NDC)/Elektronische Media. De site fungeert als portal met een geïntegreerde verzameling diensten en producten op het gebied van studie & carriere, vrije tijd en lifestyle. Zo is er een actuele vacaturebank, wordt er aandacht besteed aan solliciteren, opleidingen, maar ook aan sport, cultuur en media. Studenten.net biedt daarnaast diensten als een gratis internetabonnement, een digitaal warenhuis en werving & selectie voor stages en banen. Studenten.net brengt via haar zogenaamde virtual community studenten en bedrijven bij elkaar. De inhoud van de site wordt dagelijks ververst.

LETSBUYIT.COM

LetsBuyIt.com (www.letsbuyit.com) werd in 1999 opgericht in Zweden. De organisatie telt 310 medewerkers en heeft 14 sites: Zweden, Noorwegen, Finland, Denemarken, Groot-Brittannië, Ierland, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Nederland, België, Frankrijk, Spanje en Italië. In maart introduceerde LetsBuyIt.com co-buying in Nederland. Partijen als Nesbic, Gilde, Pro Sieben en British Sky Broadcasting investeren in LetsBuyIt.com.


0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0

Noot voor de pers én voor meer informatie:

Studenten.net
Martijn Bosch
(martijn@studenten.net)

050-3114377

www.studenten.net

LetsBuyIt.com Nederland
Ernst Bökenkamp
(ernst.bokenkamp@letsbuyit.com)

020-3052300

www.letsbuyit.com


15 jun 00 11:31

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie