Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Ontwikkelingsprogramma 2000-2004 Haarlem in volle gang

Datum nieuwsfeit: 15-06-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Haarlem

Uitvoering Ontwikkelingsprogramma 2000-2004 in volle gang

Begin dit jaar heeft Haarlem in haar 'Toekomstvisie 2000-2010' de ambities van de stad vastgelegd. Meer culturele en toeristische wervingskracht, zakelijke dienstverlening en een duurzaam goed woonklimaat vormen de belangrijkste punten van deze visie. De gemeente heeft vervolgens concrete doelstellingen geformuleerd, doelstellingen die de komende vier jaar gehaald moeten worden. Deze doelstellingen zijn vastgelegd in het 'Ontwikkelingsprogramma Haarlem 2000-2004'. Hoe staat het met de uitvoering van dat programma?

B&W doet in de eerste voortgangsrapportage verslag van alle werkzaamheden die na het uitbrengen van het Ontwikkelingsprogramma in december 1999 zijn verricht. ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie