Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Ingekomen bouwaanvragen en meldingen gemeente Oegstgeest

Datum nieuwsfeit: 15-06-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Oegstgeest

Ingekomen bouwaanvragen en meldingen

Ingekomen bouwvergunningen

In de afgelopen week zijn de volgende aanvragen om bouwvergunning/meldingen inzake het voornemen te gaan bouwen bij de gemeente ingekomen:

1. Prinsenlaan 15 - plaatsen van een tuinhuisjs
Deze aanvraag bouwvergunning/melding bouwvoornemen (nr 1) ligt van 15 juni t/m 29 juni 2000 op werkdagen van 8.30 tot 12.30 uur ter inzage bij de Centrale Balie in het gemeentehuis, Rhijngeesterstraatweg 13.

Verleende bouwvergunningen/geaccepteerde meldingen


2. Simon Vestdijklaan 2 - dakkapel achterkant
Tegen een besluit kunnen belanghebbenden binnen zes weken na publikatie schriftelijk en gemotiveerd bezwaren indienen bij het College van Burgemeester en Wethouders, Postbus 1270, 2340 BG Oegstgeest.

Deze verleende bouwvergunning/geaccepteerde melding (nr.2) ligt van 15 juni t/m 19 juni 2000 op werkdagen van 8.30 tot 12.30 uur ter inzage bij de Centrale Balie in het gemeentehuis, Rhijngeesterstraatweg 13.

Indien u informatie wilt over het aanvragen van een bouwvergunning of indien u een bestemmingsplan in wilt zien, verzoeken wij u om een afspraak te maken met de afdeling Bouwen en Wonen, Rhijngeester-straatweg 13, tel. (071) 51 91 761.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie