Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

E-Purchasing.nl met systeem BroadVision, Oracle en InfoRay

Datum nieuwsfeit: 15-06-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
e-Purchasing.nl stroomlijnt inkoopproces met geïntegreerd IT-systeem van BroadVision, Oracle en InfoRay

Maassluis, 15 juni 2000 - e-Purchasing.nl, een nieuw Nederlands bedrijf dat via Internet totale inkoopprocessen verzorgt, realiseert deze dienstverlening met een geïntegreerd IT-systeem dat bestaat uit producten van BroadVision, Oracle en InfoRay. Dit systeem zorgt er niet alleen voor dat inkoopprocessen efficiënter verlopen, maar levert tevens informatie die het management volledig inzicht geeft in de inkoopprocessen, zodat deze verder gestroomlijnd en bijgestuurd kunnen worden. De implementatie van het volledige systeem is, onder projectmanagement van e-Purchasing.nl, verricht door een aantal partners, waaronder Cap Gemini Ernst & Young, QuayOne ...
Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie