Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Verbond Verzekeraars tevreden met normen diefstalbeveiliging

Datum nieuwsfeit: 15-06-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Verbond van verzekeraars

Verbond tevreden met normen voor diefstalbeveiliging van werkmaterieel

De vereniging van fabrikanten van en handelaren in Bouwmachines, Magazijninrichtingen, Wegenbouwmachines en Transportmiddelen (BMWT) heeft samen met de Stichting Certificering Motorrijtuigbeveiliging beveiligings- en certificeringseisen voor werkmaterieel ontwikkeld. Het doel van de beveiligings- en certificeringseisen is diefstal van het werkmaterieel te voorkomen. Het Verbond is zeer tevreden met het initiatief.

Nu de normen voor diefstalbeveiliging bestaan, zullen verzekeraars de wel of niet aanwezigheid van een diefstalbeveiliging meenemen in het vaststellen van het risico en daarmee de hoogte van de premie. Het Verbond is al jaren een groot voorstander ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie