Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

In verzekeringsbranche op zoek naar WAO-voorbeeldbedrijven

Datum nieuwsfeit: 15-06-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Verbond van verzekeraars

Gezocht: verzekeraars met succesvol WAO-beleid

In opdracht van het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid is onderzoeksbureau AS/tri ook in de verzekeringsbranche op zoek naar 'voorbeeldbedrijven' met een succesvol WAO-beleid.

Waarom lukt het sommige bedrijven (nog) niet en andere wel om te voorkomen dat werknemers in de WAO belanden en gehandicapte werknemers te reïntegreren? De vraag staat centraal in het onderzoek dat onlangs is gestart in opdracht van het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Het onderzoeksbureau As/tri wil 'voorbeeldbedrijven' in kaart brengen uit de branches grootmetaal, schoonmaakbranche, thuiszorg, uitzendbranche, verzorgingstehuizen en het verzekeringswezen. De ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie