Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

KAS-Associatie richt focus dienstverlening op KAS-Web

Datum nieuwsfeit: 15-06-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
PERSBERICHT


15 juni 2000

Geleidelijke afbouw KAS-Netbank

KAS-Associatie richt focus op KAS-Web

KAS-Associatie richt de focus van haar dienstverlening op KAS-Web, haar tweede generatie internet-applicatie en concentreert zich daarbij op de business-to-business markt. De zakelijke markt vraagt real-time inzicht in geld-, derivaten- en effectenrekeningen via internet. Omdat particulier betalingsverkeer via internet niet binnen die focus valt, stopt KAS-Associatie binnenkort met de activiteiten van KAS-Netbank, haar eerste generatie internet-applicatie. KAS-Netbank was met haar start in 1996 de eerste Nederlandse toepassing voor betalingsverkeer via internet.

Particulier betalingsverkeer behoort niet tot de primaire dienstverlening van de in effectendiensten gespecialiseerde KAS-Associatie. KAS-Netbank vormde de basis voor de verdere ontwikkeling van de nieuwste generatie internettoepassingen van de effectenbank. In december vorig jaar heeft dit geresulteerd in KAS-Web, de op effectendiensten gerichte internettoepassing voor de zakelijke markt. KAS-Associatie kiest voor één internetplatform: KAS-Web. Met KAS-Netbank won de KAS-Associatie in 1997 de Computable Innovatieprijs en IT-Award.

Profiel KAS-Associatie

De krachtig groeiende KAS-Associatie is een solide en gespecialiseerde Europese bank voor effectendiensten.


__

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie