Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Regionale seminars industriële restwarmte

Datum nieuwsfeit: 15-06-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Novem


Regionale seminars industriële restwarmte

15/6/2000 29/6/2000

In juni organiseren het Novem-programma Spirit en het Projectbureau CO2-reductieplan (samenwerkingsverband tussen Novem en Senter) vier regionale seminars over restwarmte, in de volgende regio's:
* 15 juni Europoort, Educatief Centrum EBB te Rozenburg (ZH).
* 22 juni Moerdijk/Sloegebied

* 27 juni Arnhem/Nijmegen

* 29 juni Noordzeekanaalgebied , Aristo zalen, Amsterdam-Sloterdijk.
De seminars duren van 13.30 tot 17.00 uur en zijn bestemd voor de milieu- en energiecoördinatoren van bedrijven die warmte over of nodig hebben, in het bijzonder AVI 's, petrochemische, op- en overslag en water- en energiedistributiebedrijven.

Doel is te komen tot projecten, en te informeren over de ondersteuningsmogelijkheden in brede zin vanuit Spirit of het Projectbureau CO2-reductieplan.

Deelname is gratis.

Meer informatie en aanmelding bij Grontmij, Ferd Schelleman en Vincent Smit, 030-6943210, e-mail (vincent.smit@grontmij.nl)

Gerelateerde informatie is te vinden op de webpagina over het CO2-reductieplan en de website van het Projectbureau CO2-reductieplan (www.novem.nl/co2).

A0021DS1

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie