Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Brabant-Noord: Uden

Datum nieuwsfeit: 15-06-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Brabant-Noord: Uden 15-06-2000
Persbericht district De Leijgraaf

MISHANDELING Twee 14 jarige jongens uit Uden en Nistelrode zijn woensdagmiddag op de Vijfhuizerweg in Uden mishandeld door een groepje onbekende jongens. De slachtoffers fietsten rond 14.30 uur het fietstunneltje in. Een van hen werd door 4 of 5 jongens die in de tunnel stonden van de fiets getrokken en kreeg enkele rake klappen te verwerken. Zijn tas verdween in de sloot en zijn fiets werd van de tunnel naar beneden gegooid. Zijn vriend die hem vervolgens te hulp schoot kreeg eveneens verschillende klappen en schoppen te verwerken. De slachtoffers raakten beiden licht gewond. De aanleiding voor deze mishandeling is geheel onduidelijk. De politie is op zoek naar getuigen van deze mishandeling. Zij worden verzocht contact op te nemen met de politie via telefoonnummer:, 0413 223 223

BALDADIGE JEUGD AANGEHOUDEN De politie heeft in de nacht van woensdag op donderdag 3 jeugdige inwoners van Uden aangehouden op verdenking van baldadigheid/openlijke geweldpleging. Een getuige meldde rond 02.00 uur dat op de Pastoor Spieringsstraat verschillende vuilnisbakken waren vernield. Surveillerende agenten zagen vervolgens drie jongens die tegen verkeersborden trapten en een deksel van een rioolput afhaalden. Daarop zijn de verdachten, in de leeftijd van 17 en 18 jaar, aangehouden. Op het bureau bleek al snel dat zij verantwoordelijk waren voor de vernielde vuilnisbakken. Na verhoor zijn zij donderdagmorgen met een proces-verbaal op zak in vrijheid gesteld.

DIEFSTAL KANARIES Uit een voliere achter een woning aan de Helenastraat in Uden zijn in de nacht van woensdag op donderdag 25 kanaries gestolen. Het slot van de voliere bleek opengebroken te zijn.

DIEFSTAL CV KETEL Woensdag is op klaarlichte dag een cv-ketel uit een woning aan de Pastoor van Doornstraat in Uden gestolen. Van de woning, die op dit moment niet bewoond word, bleek een ruit vernield te zijn. De schade bedraagt ruim f. 1000,-.

CONTROLE SNELHEID Tijdens een snelheidscontrole op de Hoevenseweg in Uden controleerde de politie woensdagmiddag de snelheid van 1066 passerende voertuigen. 128 bestuurders reden te hard waarvan de hoogst gemeten snelheid 89 km/u. bedroeg waar 50 km/u. is toegestaan. Bij een controle op de Violierstraat in Uden zijn woensdagmorgen 63 bestuurders bekeurd die te hard reden. Hier is de snelheid van 1133 passerende voertuigen gemeten. De hoogste snelheid bedroeg 79 km/u. waar 50 km/u. is toegestaan.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie