Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Lancering www.kennisweek.org

Datum nieuwsfeit: 15-06-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Enschede

Gemeente Enschede, Overijsselse Ontwikkelings Maatschappij en Universiteit Twente Lanceren website rondom Project Kenniswijk

Enschede, 15 juni 2000

De Gemeente Enschede, de Universiteit Twente en de OOM presenteren met trots de website www.kenniswijk.org. Deze website is opgezet voor de communicatie rondom het project Kenniswijk.

Samenwerken is kennis delen! Daarvoor kan de website www.kenniswijk.org worden gebruikt. Naast het verstrekken van informatie over het project kenniswijk, is de website gemaakt om de interactie tussen bewoners, bedrijven en instellingen te bevorderen, zodat gezamenlijk nieuwe diensten worden gevonden. Wij roepen alle bewoners, bedrijven en instellingen dan ook op om ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie