Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Paraplubestemmingsplan sexinrichtingen Haarlemmermeer

Datum nieuwsfeit: 15-06-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Haarlemmermeer


* Publicaties Bestemmingsplannen


* Ontwerp-paraplubestemmingsplan sexinrichtingen
Burgemeester en Wethouders van de gemeente Haarlemmermeer maken, ter voldoening aan het bepaalde in artikel 23 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening bekend, dat met ingang van 26 juni 2000 gedurende vier weken voor een ieder ter inzage ligt het ontwerp-paraplubestemmingsplan sexinrichtingen.

Dit ontwerp-bestemmingsplan geeft een planologische regeling in de vorm van een aanvullend gebruiksvoorschrift dat wordt toegevoegd aan bestaande bestemmingsplannen, die geen regels bevatten over vestiging van sexinrichtingen, zulks ter regulering van toekomstige vestigingen van sexinrichtingen in de gemeente Haarlemmermeer.

Het ontwerp-bestemmingsplan ligt ter inzage bij de dienst Ruimte, Wonen en Economie, Burg. Van der Willigenlaan 4 te Hoofddorp, op werkdagen van 08.30 uur tot 12.30 uur.
Het ontwerp-plan ligt tevens dinsdagavond ter inzage van
17.00-20.00 uur op de balie van de centrale hal in het gemeentehuis; indien dinsdagavond toelichting van een ambtenaar is gewenst, dient een telefonische afspraak te worden gemaakt, telefoonnummer 023 - 5676456.

Gedurende de termijn van ter inzageligging kan een ieder zijn/haar zienswijze over het ontwerp-bestemmingsplan schriftelijk kenbaar maken (niet per E-mail) aan de gemeenteraad van Haarlemmermeer, Postbus 250, 2130 AG Hoofddorp.

Hoofddorp, 23 juni 2000.

Aan deze tekst kunt u geen rechten ontlenen

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie