Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Agenda evenementen Goudvishal

Datum nieuwsfeit: 16-06-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
woensdag 7 juni
vrijdag 16 juni
Le maxx Le Bar Le Football Le Dance.
dj's: Unreal, Fox, Brandweerman & Übermass
entree F 5,-
open 20:00

persbericht:
een primeur voor de goudvishal, vanavond kan de voetbal wedstrijd Nederland - Denemarken live bekeken worden. De avond zal daarna (natuurlijk) feestelijk afgesloten worden door swingende deejays.
Zaterdag 17 juni
SHELTER (usa) + FACEDOWN (B) & REALIGN (d)
Entrée: f 20,-
Open: 20:00u

Persbericht:
Wow! SHELTER in de goudvishal moet wel heel erg gaaf worden, de band die ook nog op het festival mundial in tilburg speelt, stond nog geen jaar geleden voor een uitverkochte melkweg (capaciteit 900) in Amsterdam. De band is voortgekomen uit YOUTH OF TODAY, de legendarische straight edge hardcore pioniers (die toen ook al eens in de goudvishal speelden) Na de split van youth of today eind jaren 80, is zanger Ray Cappo zich in india gaan verdiepen in oosterse filosophie, natuurlijke medicijnen, sanskriet en yoga. Wat hij daar leerde zou de ruggegraat van SHELTER worden. Nu vijf albums later loopt de SHELTER-hardcore-machine als nooit tevoren en hun nieuwste CD; 'when 20 summers pass' (victory records) is de beste tot nu toe zodat de stijgende lijn voort gezet wordt. Wees er snel bij want de kaartjes zullen wel snel gaan.

Shelter homepage: victoryrecords.com/shelter.html

donderdag 22 JUNI
TV- tv killers (F) & support
entree 5,-
open 21:00

persbericht:
TV - KILLERS zijn het beste wat Europa te bieden heeft als het gaat om '77 en garage punk. De laatste keer dat ze in arnhem speelden lieten zij café mokum in opperste verbazing en een grote puinhoop achter, dus we zijn een beetje ongerust over wat er nu weer zal gebeuren. De band fungeert ook regelmatig als begeleidings band voor JEFF DAHL en heeft een berg releases achter haar naam staan op fameuze labels als: Estrus en Radio Blast.

zondag 25 juni
HARDCORE FESTIVAL met o.a.: REVEARSEL OF MAN (USA, ACHEBORN (D) YAGE (B), VUUR (B) en BETERCORE
entrée: f 12,50
open: 15:00
persbericht:

Op zondag 25 juni is er niet alleen een kwartfinale-wedstrijd van het EK, maar ook een hardcorefestival in de Goudvishal aan de vijfzinnenstraat 103. De bands die zullen spelen op dit festival zijn Reversal of man (USA), Acheborn (DL), Yage (DL), Vuur (B) en Betercore (NL). Boekhandel Assata uit Nijmegen zal ook met een stand aanwezig zijn.
Reversal of man uit Florida, Amerika, bestaat al weer zo'n vijf en een half jaar en is dit jaar voor de tweede keer op tour in Europa. Hun chaotische, intense en snelle hardcore heeft de naam emo/powerviolence meegekregen; niet raar als je je bedenkt dat de nummers ontzettend veel kracht en energie hebben en vaak toch niet veel langer dan 1 minuut duren. Uit Duitsland komen Acheborn en Yage. Acheborn maakt eveneens chaotische hardcore, maar geeft er nog wel een extra metalcore-tintje aan. Yage daarnaast ligt geheel in de lijn van de vele bandjes die op het Amerikaanse label Ebulittion zitten: screaming emo-music tot aan de top die je doet denken
aan bands als Struggle en 400 years. Een spetterende verrassing van de avond is Vuur uit België. Na ongeveer een jaar stilzwijgen heeft Vuur de draad een paar maanden geleden weer
opgepakt en gaan ze er vol goede en frisse moed tegenaan. Hun muziekstijl is zeer intens en energiek en valt wel te vergelijken met Reversal of man, maar dan wel met iets meer melodieuze emo-rifjes. De nummers zijn vaak maatschappijkritisch van aard. De sensatie uit Nederland is zonder meer Betercore: old-schoollieden die duidelijke in-your-face-hardcore maken en er niet voor terug deinzen hun mening over bepaalde zaken te geven; een mening die varieert van de onzin van merkkleding tot aan het hebben van vooroordelen! Tot slot zal ook boekhandel Assata op het festival aanwezig zijn. Assata is een politieke boekhandel die een winkel heeft in Nijmegen.

vrijdag 30 juni
LE MAXX EINDFEEST
dj's: Peter K, Tom, Mieze, Ray, Brandweerman & |Ubermass entree f 5,-
open 22:00

Zaterdag 01 juli
Forms: Jungle Drum 'n Bass events:
dj's:TYSON, PREDATOR & MC VIN-E
entree F 10,- (na 0:00 F 12,50)
open 22:00

Zondag 2 juli
STRETCH ARMSTRONG (usa) + support
entree: f 12,50
open: 15:00
(reservering is reeds geopend)


--
Mieze.
Greenspot! Zonder prik.
Hiep hiep hoera voor de pan pizza!

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie