Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Wijziging milieuvergunning Van Egmond Potgrond in Oegstgeest

Datum nieuwsfeit: 16-06-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Oegstgeest

Wijziging milieuvergunning Van Egmond Potgrond B.V., Rhijnhofweg 14

Het college van B&W heeft een ontwerpvergunning vastgesteld voor de actualisering van de milieuvergunning ten behoeve van het in werking hebben van een potgrondbedrijf gelegen aan de Rhijnhofweg 14 te Oegstgeest.

Ter inzage
De ontwerpvergunning met de daarbij behorende stukken liggen met ingang van 16 juni 2000 gedurende twee weken ter inzage op het gemeentehuis, Rhijngeesterstraatweg 13. U kunt de stukken inzien op werkdagen tussen 08.30 - 12.30 uur. Inzage op donderdagavond tussen
19.00 en 20.00 uur is mogelijk na telefonische afspraak.
Bedenkingen
Gedurende deze termijn kan iedere belanghebbende tegen de ontwerpvergunning schriftelijke en gemotiveerde bedenkingen indienen bij het College van Burgemeester en Wethouders van Oegstgeest, postbus
1270, 2340 BG Oegstgeest. De indiener van een bezwaarschrift kan verzoeken zijn/haar persoonlijke gegevens niet bekend te maken. Dit verzoek dient gelijktijdig met de bedenkingen te worden ingediend. Ook kunt u uw zienswijze mondeling indienen. Hiervoor kunt u contact opnemen met de afdeling Milieuzaken. Het instellen van beroep bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State tegen een definitieve vergunning is slechts mogelijk, indien binnen bovengenoemde termijn van twee weken bedenkingen zijn ingebracht tegen de ontwerpvergunning. Meer informatie bij de afdeling Milieuzaken, dhr. B. de Vries, tel. (071) 51 91 788, of dhr. P. Binnendijk, tel. (071) 51 91 789.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie