Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Deelnemersdag Gemeenteweb

Datum nieuwsfeit: 16-06-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
UUNET

Gemeenteweb 16 juni 2000

Als een van de foundingpartners van Stichting GemeentWeb faciliteren wij ook dit jaar de jaarlijkse terugkerende Deelnemersdag van deze Stichting. Gemeenteweb is een orgaan dat ernaar streeft het Internetgebruik onder gemeenten te bevorderen. Geen enkele andere overheidsorganisatie communiceert zo direct en intensief met de Nederlandse burger als gemeenten. Internet is bij uitstek een communicatiemedium dat gemeenten helpt bij het realiseren van haar doelstellingen op het gebied van communicatie en dienstverlening.

Internet heeft de kritische massa al bereikt en is volledig geaccepteerd. Juist omdat gemeenten zo dicht bij de burger staan kunnen zij ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie