Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Promotie: Onderhoudsbesturing

Datum nieuwsfeit: 16-06-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
TU Delft

Promoties

Onderhoudsbesturing

16 juni 2000

10.30 uur. Hr. J.L.V. Llerena Moran, DiplomWitschaftsingenieur, Fachrichtung Elektrotechnik, Technische Hochschule Darmstadt, Duitsland
Promotor: prof.ir. K. Smit (fac. LR)

An implementation model for integrated computer aided maintenance management systems Als antwoord op het gebrek aan geïntegreerde implementatiemodellen voor computerondersteunende onderhoudsbesturingssystemen (CAMM Systemen) is in deze studie onderzocht of en hoe systeemcybernetische regels en begrippen toegepast kunnen worden voor een snellere, goedkopere en betere implementatie van computersystemen voor onderhoudsbesturing. Het ontwikkelde systeem-cybernetische implementatiemodel is gebaseerd op een drie-fasen-model met overeenkomstige modelniveau's voor de toepassing van CAMM-systemen. In het onderzoek van Llerena Moran worden tevens de ervaringen met implementatie van CAMM-systemen in de farmaceutische industrie beschreven. De resultaten van deze studie leiden tot een beter begrip en tot optimalisering van het implementatieproces van een computerondersteunend onderhoudsbesturingssysteem. Bovendien kunnen het drie-fasenmodel en de systeemmethodologie behulpzaam zijn bij het systeem- en applicatiebeheer van andere computer-ondersteunende besturingssystemen.

De Wetenschapsagenda van de TU Delft is ook op te vragen via Internet:

WWW.AGENDA.TUDELFT.NL

Maarten van der Sanden
wetenschapsvoorlichter TU Delft

tel.: (015) 2785454
e-mail: (maarten.vandersanden@cmg.tudelft.nl)
Alle promoties, intree- en afscheidsredes worden gehouden in de Aula van de TU Delft, Mekelweg 5, Delft.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie