Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Expositie creatieve handvaardigheid Vrije Akademie Delft

Datum nieuwsfeit: 16-06-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
TENTOONSTELLING CREATIEVE HANDVAARDIGHEID

Op vrijdag 16 juni van 18.30 tot 21.30 uur kunt u in de Vrije Akademie Delft, Westvest 9, een eindexamenpresentatie bezichtigen van de cursus Creatieve Handvaardigheid.

In deze tentoonstelling kunt u bekijken wat er zoal gemaakt is tijdens deze cursus. Dit is de afsluiting van een tweejarige opleiding voor medewerkers in het buurt- en clubhuiswerk, het onderwijs, de gezondheidszorg en iedereen die zichzelf creatief wil ontplooien. In het eerste jaar ligt de nadruk op het experimenteren met allerlei materialen, in het tweede jaar op de ontwikkeling van een eigen beeldtaal. Naast praktisch werken komen theorie, vakliteratuur, tentoonstellingen en de pedagogisch- didactische kanten van het vak aan de orde.

Heeft u belangstelling in deze opleiding? Kom gerust even langs om de tentoon-stelling te bezoeken en informatie te krijgen over de opleiding.

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie