Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

AccisCenter nieuw initiatief van BNA/Accis

Datum nieuwsfeit: 16-06-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Bond van Nederlandse Architecten

AccisCenter nieuw initiatief van BNA/Accis Centrum voor Informatie, Communicatie en TechniekBNA/Accis, het ICT-platform van de BNA, introduceert onder de naam AccisCenter een nieuwe service voor architecten op het gebied van interactieve communicatie. AccisCenter vormt een uitbreiding van de website van Accis (www.bna.nl/accis). Het is een centrum waar architecten onderling en met andere voor hen interessante partijen interactief kunnen communiceren. AccisCenter is geïmplementeerd in ProjectCenter, een softwareomgeving van Bricsnet.

In de loop van de maand juni wordt ten behoeve van de toegang tot AccisCenter voor alle BNA-leden een gebruikersnaam met paswoord gegenereerd. De ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie