Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Always On van HP verlaagt kosten en vergroot beheerbaarheid

Datum nieuwsfeit: 16-06-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

00077

'ALWAYS ON' VAN HP VERLAAGT KOSTEN EN VERGROOT BEHEERBAARHEID VAN CORPORATE PC-INFRASTRUCTUUR

Amstelveen, 16 juni 2000 - Hewlett-Packard komt met het 'Always van een corporate
IT-infrastructuur kunnen verlagen. Met behulp van 'Always On' kunnen bedrijven de internet-economie ten volle benutten en de productiviteit en efficiëntie van hun
IT-systemen verbeteren.

De nieuwe producten en hulpmiddelen verbeteren de beheerbaarheid, beschikbaarheid, betrouwbaarheid, veiligheid, schaalbaarheid en ontwikkeltijd voor corporate IT-structuren in alle vier fases van de PC-levenscyclus. Deze vier fases zijn: plannen, inrichten, beheren en afbouwen. Met de nieuwe producten kunnen IT-managers hun taken beter stroomlijnen en zowel pro-actief als in 'real time' uitvoeren. Dat geldt onder meer voor het migreren van besturingssystemen, het centraal en automatisch beheren van systemen en het remote volgen van de prestaties van een systeem om eventuele problemen te identificeren en op te lossen.

De nieuwe producten en hulpmiddelen in het 'Always On'-initiatief zijn de HP Vectra VL400 Corporate PC, de HP NetServer Assured Availability AA 6200 Solution (Marathon), de HP NetServer Ultra3 SCSI Storage Solution, HP TopTools 5.0 en de
HP OmniBook 6000 notebook PC. Hiermee kunnen IT-managers de hun toevertrouwde taken tijdens alle fases van de levenscyclus uitvoeren.
Plannen

* De HP Vectra VL400 corporate PC heeft een standaard corporate PC-architectuur met drie uitwisselbare 'form factors'.
* VL400 ISA Extension Board beschermt investeringen in oude ISA-randapparatuur.

* HP-ontwerpers ontwikkelen de HP-notebooks zodanig dat ze zware omgevingstesten en veldtesten doorstaan. Dit waarborgt de hoogste kwaliteit en betrouwbaarheid voor mobiel werken.

* De HP OmniBook 6000 notebook PC's bieden geïntegreerde communicatie, een modulaire bay met veel verschillende accessoires en opties die flexibiliteit en uitbreidbaarheid mogelijk maken en docking stations die ook gebruikt worden door de 900 en 4150 modellen.

* De HP NetServer Assured Availability AA 6200 Solution biedt naast 'two-way processing' ook schaalbaarheid voor gebruikers in omgevingen waar hoge beschikbaarheid belangrijk is.

* Verbeterde planning door diensten zoals Change Planning, Assured Availability Implementation Assistance Services, Custom Design en Deployment Service en opleiding en training.

* HP NetServer Ultra3 SCSI Storage verdubbelt de snelheid waarmee data wordt verzonden tot 160 Mbps voor dezelfde prijs als die van Ultra2.
Implementeren

* De HP Vectra VL4000 corporate PC biedt een stabiel software-image en garandeert voor deze PC een image voor 9 tot 12 maanden.
* PC Image Engineer configureert verschillende desktop en notebook PC's door het aanmaken van één image die voor alle PC's wordt gebruikt.
* De HP OmniBook 6000 notebook PC biedt image-stabiliteit met een levenscyclus van 18 tot 24 maanden.

* De HP NetServer Assured Availability AA 6200 Solution biedt verschillende diensten zoals Critical Systems Support, Priority Management, ServicePack Review, Performance Optimization, Technical Consulting Topic, ASE Services NT en Operations Checkup.

Beheren

* De HP Vectra VL400 corporate PC biedt geavanceerde mogelijkheden voor support via e-Diag Tools.

* HP Protect Tools 2000 is een gemakkelijk te gebruiken en veel toegepaste beveiligingsoplossing voor HP-notebook en -desktop PC's. Naast een veilige verbinding voor e-business biedt het ook beveiliging van het systeem en de data via het enige smartkaart BIOS-slot binnen de branche.
* HP TopTools 5.0 biedt remote-beheer van elke PC die draait onder Microsoft Windows 95, 98, 2000 of NT4.

* HP TopTools 5.0 distribueert HP-firmware, -drivers en -agents simultaan naar verschillende notebooks en op vooraf gestelde tijden (bijvoorbeeld op momenten dat de vraag naar capaciteit binnen het netwerk laag is).
* De HP NetServer Assured Availability AA 6200 Solution biedt een beschikbaarheid van 99,999% per jaar binnen een Microsoft Windows NT omgeving. Dit geldt voor een beheerde omgeving zonder hersteltijd na een fout van de server.

* Oplossingen zoals Marathon Technologies Endurance Manager, ManageX Event Manager Integration, HP TopTools 5.0 en TopTools Remote Control Card.
* HP TopTools 5.0 biedt mogelijkheden voor remote-diagnose van hardware, compatibiliteit met nieuwe besturingssystemen zoals Windows 2000 en Linux en remote-beheer van nieuwe beveiligingscomponenten zoals HP's Power Protection Device en HP ProtectTools 2000 Smart Card Reader.

* HP TopTools beheert via één enkele eenvoudige gebruikersinterface zowel HP NetServer systemen, HP Vectra VL400 systemen, HP Omnibook notebook PC's als
HP NetStorage systemen (HP TopTools beheert bovendien alle Vectra, Kayak en Brio PC's, alle Visualize werkstations, HP Procurve Hubs en switches en HP Jet Direct Printer onderdelen).

* Verbetering van het remote- en gecentraliseerd beheer van de beveiliging, van het detecteren van 'indringers' in systemen tot het beheren van smartcards.

* Met de HP Toptools Remote Control Card is de functionaliteit van HP TopTools verder uitgebreid en wordt nu ook voorzien in veilige toegang tot HP NetServer-systemen, ongeacht de toestand van het systeem. Ook als er problemen zijn met het NOS of de energietoevoer.

* HP NetServer Ultra3 SCSI Storage Solution bepaalt automatisch de snelheid waarmee data wordt verzonden als zowel Ultra2- als Ultra3-drivers worden gebruikt.

Migreren en transformeren

* PC Image Engineer maakt het mogelijk de bestaande PC's binnen enkele minuten te migreren naar HP Vectra VL400 corporate PC's.
* PC Image Engineer biedt eenvoudige migratie van oudere HP-notebooks naar de
HP OmniBook 6000 notebook PC's, door het overzetten van de bestaande images met alle benodigde en ge-update drivers.

* De HP NetServer Ultra3 SCSI Storage Solution is compatibel met Ultra2 SCSI om bestaande IT-investeringen te beschermen.

Informatie over Hewlett-Packard is te vinden op: www.hp.nl.

Hewlett-Packard is een toonaangevende leverancier van oplossingen en services voor computing en imaging voor zakelijke gebruikers en thuisgebruikers. De activiteiten van HP zijn gericht op het maximaal benutten van de mogelijkheden van internet voor zijn gebruikers en de verspreiding van elektronische diensten.

HP heeft 85.400 werknemers in dienst en behaalde in 1999 een omzet van circa
42,4 miljard dollar. In Nederland heeft HP vijf vestigingen waar zo'n 3000 mensen werken. De omzet van Hewlett-Packard Nederland bedroeg in 1999 ruim 2 miljard gulden.

(

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

actuele persberichten

Greenchoice weer 'Beste uit de Test' Consumentenbond
Duurzame energieleverancier Greenchoice is voor 2016 alweer beoordeeld als beste energieleverancier van Nederland. Consumentenbond vergeleek 14 energieleveranciers op klanttevredenheid, service...

Gemeente Oss gaat administratieve software ‘Op Orde’ gebruiken
De gemeente Oss heeft een contract gesloten met Op Orde, ontwikkelaar van software voor administratieve processen. Dit meldt Jeroen Lugte,...

Verzekeringsmaatschappijen beïnvloeden onbewust consument
Recentelijk heeft het de Autoriteit Financiële Markten (AFM) een persbericht gepubliceerd over het gebruik van gedragswetenschappen in de marketing. Hierin...

‘Het huis waar de duivel woont’ van Goran Tribuson is verschenen
Gastarbeider Roby keert terug naar zijn geboortestreek, de buitenwijk De Gasfabriek. Hij wil er een kampioenschap in een nieuwe vechtsport...

Zorgkosten Nederland overstijgen rest van Europa
De zorgkosten per hoofd van de bevolking zijn naar verhouding in Nederland bijna het hoogst van heel Europa. Een Nederlander...

ABB Research Award ter ere van Hubertus von Grunberg voor Jef Beerten
Eerste ABB Research Award ter ere van Hubertus von Gruenberg voor dr. Jef Beerten ZUeRICH-(BUSINESS WIRE)- Dr. Jef Beerten van...

Speedheat heeft warm hart voor vrije architectuur
In 2016 bestaat Speedheat Nederland, specialist in elektrische vloerverwarming, 20 jaar. Ter gelegenheid van dit jubileum organiseert het bedrijf in...

UNICEF: 1,7 miljoen kinderen in Syrië niet naar school door conflict
UNICEF: 1,7 miljoen kinderen in Syrië niet naar school door conflict EMBARGO 24-10-2016 00.01 uur 21 oktober 2016 UNICEF: 1,7...

Dubline introduceert één mobiele telefoon met twee lijnen
Dubline introduceert vandaag een app die het gemak en vrijheid van een mobiele telefoon combineert met de professionaliteit van een...

Verplicht publicatie van 'slaperstarieven' energiecontracten
Recent concludeerde bestuurslid Henk Don van de consumentenwaakhond ACM dat consumenten het aanbod van energieleveranciers nu beter begrijpen en vergelijken....

Actie tegen TTIP en CETA; 180.000 handtekeningen voor referendum
Duizenden mensen in actie tegen TTIP en CETA Ruim achtduizend mensen, waaronder honderden leden van de SP en ROOD, voerden...

Groeibedrijf Jongens van de Tekeningen lanceert internationaal merk
Na snelle groei in Nederland – met een omzet die dit jaar door de €1M heen schiet - gaan de...

Wereldstotterdag op 22 oktober 2016
Iedereen heeft wel eens gehoord van de stotteraar die in een vlaag van boosheid zonder haperen kan schelden. Of die...

Enversed opent Europa's grootste Virtual Reality Center in Eindhoven
Europa´s grootste Virtual Reality Experience Center opent over 2 maanden haar deuren in Eindhoven. Tijdens de Dutch Design Week (22...

Tips om een goede loodgieter te vinden
Het blijkt voor consumenten steeds lastiger te worden om een goede loodgieter in de buurt van hun woning te vinden....

Duitse ontwerpster op Nederlandse breidagen
Op 21 & 22 oktober 2016 vinden de ‘Nederlandse breidagen’ plaats in de IJsselhallen in Zwolle. Een evenement dat geheel...

Guapa B.V. pioniert met Magento Enterprise in Benelux
Vanaf het moment dat Magento eind vorig jaar met hun versie 2 op de markt kwam was het voor haar...

Twintig jaar online vereniging Women on the Web
Komende maand bestaat de Nederlandse vereniging Women on the Web twintig jaar. Op het hoogtepunt, eind 2007, telde de vereniging...

Verbod stierenvechten Catalonië geannuleerd
Het Spaanse Constitutionele Hof heeft het Catalaanse verbod op het stierenvechten geannuleerd. Een groep senatoren van de conservatieve politieke partij...

Tramadol Pijnstillers vanaf 2016 op de dopinglijst
Vanaf januari 2016 zal de veelbesproken pijnstiller Tramadol op de verboden lijst komen. Ook de nevenproducten Tramadolor en Tramal zullen...

Marokko blijft veilig land van herkomst
Aanwijzing Marokko als veilig land van herkomst blijft voorlopig in stand Donderdag 20 oktober 2016 De staatssecretaris van Veiligheid en...

6 uur livestream met veel tips voor ondernemers #TTM6Jaar
A.s. donderdag 20 oktober bestaat social media bureau TTM Communicatie uit Leerdam precies 6 jaar! Reden dus voor een feestje......

Trime-app helpt bewoners besparen op de energierekening
Bewoners die huren bij woningcorporatie Eigen Haard kunnen nu tot honderden euro’s per jaar besparen door mee te doen aan...

Biografie over vlogger Enzo Knol verschenen
Binnenkort bereikt de vlogger de 1 miljardste view op zijn kanaal. In dit boek: wat Enzo zijn kijkers in zijn...

Standbouw geïnspireerd op de opvouwbare Albert Heijn boodschappenkrat
Onze boodschappen vervoeren we in handige kratjes, met een eenvoudige beweging op te vouwen en weer uit te klappen. Ze...

Nederlanders kiezen voor producten met keurmerk
Keurmerken spelen bij zes op de tien (61%) Nederlanders een rol bij de keuze voor eten en drinken. Voor consumenten...

Stephen Hawking helps to launch Centre for the Future of Intelligence
“The best or worst thing to happen to humanity” - Stephen Hawking helps to launch Centre for the Future of...

ExoMars TGO reaches Mars orbit while EDM situation under assessment
The Trace Gas Orbiter (TGO) of ESA’s ExoMars 2016 has successfully performed the long 139-minute burn required to be captured...

Rambus Bell ID vereenvoudigt tokenisering voor banken
Rambus Bell ID vereenvoudigt tokenisering voor banken ROTTERDAM, Nederland-(BUSINESS WIRE)- Als reactie op de toenemende complexiteit en versplintering binnen mobiele...

Recordaantal (1,5 miljoen) overweegt overstap zorgverzekering
Een recordaantal Nederlanders - 1,5 miljoen - overweegt om voor 2017 over te stappen naar een andere zorgverzekering. Dat zijn...

'Dawn of the Bison' - Jasper Doest, Wildlife Photographer of the Year
Voor de vijfde keer in vijf jaar tijd gooit de Vlaardingse fotograaf Jasper Doest (37) hoge ogen bij de prestigieuze...

Versnelde aanpak Merwedebrug A27
Versnelde aanpak Merwedebrug A27 | Rijkswaterstaat Versnelde aanpak Merwedebrug A27 Nieuwsbericht - Gepubliceerd op: 18 oktober 2016- Laatste update: 18...

Grootste groene vrijwilligersdag van Nederland: Natuurwerkdag
Samen buiten aan de slag, dat kan op de eerste zaterdag van november op de Natuurwerkdag. In 2016 organiseert LandschappenNL...

Stichting De Hond Kan De Was Doen lanceert 'making life easier'
Ter gelegenheid van LEGO®World 2016 van dinsdag 18 tot en met maandag 24 oktober in de Jaarbeurs Utrecht wordt een...

Dertig jaar cel geëist voor inbraak met dodelijk geweld in Tilburg
30 jaar cel geëist voor inbraak met dodelijk geweld in Tilburg Breda, 18 oktober 2016 30 jaar cel geëist voor...

Razendsnelle groei voor groothandel in de erotiek
EDC Internet groeit razend snel met de online verkoop van seksartikelen. Met deze razendsnelle groei is het bedrijf uitgeroepen tot...

Online stemmen kan nu met een selfie
Online stemmen kan nu met een selfie LONDEN-(BUSINESS WIRE)- Smartmatic presenteert deze week het eerste online verkiezingssysteem dat de identiteit...

Speedheat viert twintig jaar elektrische vloerverwarming in Nederland
Speedheat Nederland bestaat twintig jaar. Die mijlpaal laat Nederlands nummer 1 in elektrische vloerverwarming niet zomaar voorbijgaan. Er staan verschillende...

Texels Bock opnieuw in de prijzen
Texels Bock heeft de tweede plaats bij de verkiezing ‘Lekkerste Bockbier van Nederland’ in de wacht gesleept. Dit typische herfstbier...

L’eau werkt voor het Leger des Heils
L’eau, reclamebureau voor gedragsbeïnvloeding, werkt sinds kort voor het Leger des Heils. Na een korte kennismakingsperiode heeft l’eau haar visie...

OR ProRail noemt kabinet onzorgvuldig en onbehoorlijk
OR ProRail boos op onzorgvuldig en onfatsoenlijk kabinet De Ondernemingsraad van ProRail vindt dat het kabinet zeer onzorgvuldig en zelfs...

Elevated Risk of Cholera Urges New United Nations Approach to Cholera
Elevated Risk of Cholera Makes New United Nations Approach to Epidemic ‘All the More Urgent’, Deputy Secretary-General Tells Member States |...

OnlineSeminar genomineerd voor internationale streaming media award
OnlineSeminar is genomineerd voor een Streaming Media European Readers' Choice Award in de categorie beste Webcast Platform. Het is de...

Tweede keer op rij 100% klanttevredenheidsscore Giarte voor Open Line
Op 11 oktober zijn de resultaten bekend gemaakt van het Outsourcing Performance onderzoek van Giarte. Open Line heeft voor de...

Open Line wederom Cisco’s Cloud _ Managed Services Partner
Op 6 oktober heeft Cisco tijdens haar Partner New Year’s & Awards Drinks in Amerongen bekendgemaakt welke Nederlandse partners de...

Verschenen: Leerboek- en naslagwerk Inventor 2017
Uit handen van de bekende Nederlandse auteur Ir. Ronald Boeklagen heeft TEC/CADCollege haar nieuwste jaargang 2017 van de serie ‘Inventor,...

“Terrorismeverdenking geen reden om nationaliteit af te nemen”
“Terrorismeverdenking geen reden om nationaliteit af te nemen” Persbericht 12 oktober 2016 “Terrorismeverdenking geen reden om nationaliteit af te nemen”...

Vakantieparken in Nederland zijn vol
De vakantieparken in Nederland zitten deze herfstvakantie nagenoeg vol. Wie nog in een bungalow in eigen land wil verblijven moet...

Expositie en Online Veiling tegen het Stierenvechten
CAS International (Comité Anti Stierenvechten) gaat samen met Marcello’s Art Factory en Global Art vzw een tweetal kunstexposities houden in...

Stop Kamagra nieuw initiatief tegen illegale handel erectiemiddelen
Om de onveilige en ongecontroleerde handel in Kamagra tegen te gaan is de beweging Stop Kamagra opgericht. Stop Kamagra is...