Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Meer dan 3,5 miljoen Europeanen bellen met Tele2

Datum nieuwsfeit: 16-06-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

GCI HOLLAND PR

Meer dan 3,5 miljoen Europeanen bellen met Tele2

PERSINFORMATIE

Aantal bellers in twee maanden met 11% gestegen Meer dan 3,5 miljoen Europeanen bellen met Tele2
AMSTERDAM, 16 juni 2000 . Het beursgenoteerde moederbedrijf van Tele 2
- Société Européenne de Communication (SEC) - maakt bekend dat nu meer dan 3,5 miljoen Europeanen via Tele2 bellen. Dat is een toename van
11% sinds 31 maart jongstleden. Op dit moment is Tele2 actief in Nederland, Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk, Frankrijk, Italië, Luxemburg.

Terry Aurik, directeur van Tele2 Nederland, verwacht dat die Europese trend zich in Nederland versneld zal voortzetten. .De recente introductie van Preselect maakt goedkoop bellen nog gemakkelijker. In de prijzenslag met KPN waren we al koploper en dus een serieus alternatief. Die combinatie van gemak en prijs zal Nederlanders stimuleren om niet meer uit te geven dan strikt noodzakelijk.. Trouwe KPN-bellers zullen hierdoor bewuster naar gesprekskosten kijken, zo voorziet Aurik.

Tele2 is op dit moment de goedkoopste aanbieder van telefoontikken in Nederland als het gaat om interlokaal en mobiel bellen. Het bedrijf hanteert de laagste tarieven voor 99 procent van de buitenlandse bestemmingen. Lokaal bellen kan via Tele2 tegen hetzelfde tarief als dat van KPN. Onlangs introduceerde Tele2 PreSelect, waarbij gebruikers eenmalig te kennen geven voortaan via een zogeheten carrier select-aanbieder als Tele2 te willen bellen.

De beltarieven van Tele2 zijn online te raadplegen via www.tele2.nl.

Voor de redactie:
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met GCI Holland Public Relations/Public Affairs, Folkert Oosting en Judith Krukkert. Telefoon (020) 67 68 666. E-mail (foosting@gci.nl) of (jkrukkert@gci.nl)

16 jun 00 16:09

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie