Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Mobiel bieden op ricardo.nl

Datum nieuwsfeit: 16-06-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

- PERSBERICHT-

Amsterdam, 16 juni 2000
Mobiel bieden op ricardo.nl

ricardo.nl is de eerste Nederlandse veilingsite die zijn diensten aanbiedt via de mobiele telefoon. Gebruikers kunnen door middel van een WAP-toestel vanaf nu meebieden op alle op ricardo.nl aangeboden kavels. Deze mobiele toepassing is bereikbaar via mmm.ricardo.nl en de WAP-portal van KPN-telecom.

WAP
Steeds meer Nederlanders maken gebruik van digitale veilingen. Deze veilingen beperken zich echter niet alleen tot het medium Internet. ricardo.nl maakt zijn site nu ook toegankelijk voor eigenaars van mobiele telefoons. Vanaf nu kan iedereen dus eenvoudig meebieden via de toetsen van z'n GSM. Het spel van vraag en aanbod op een Internetveiling vindt 24 uur per dag, 7 dagen per week plaats. Om een koopje te kunnen bemachtigen, moet een gebruiker frequent toegang hebben tot het Internet. Koppeling met een mobiele telefoon is noodzakelijk om - ook als er geen computer in de buurt is - op de hoogte te blijven, geen goede aanbiedingen mis te lopen en tijdig mee te kunnen bieden.
ricardo.nl
ricardo.nl is op 1 september 1999 onder de naam Veiling.com van start gegaan. Sindsdien zijn er via de site meer dan 200.000 goederen geveild. In korte tijd is ricardo.nl uitgegroeid tot het grootste online veilinghuis van Nederland. Veilen is gratis op ricardo.nl. Sinds de fusie met het Duitse ricardo op 25 januari 2000, behoort ricardo.nl tot de ricardo groep, het grootste online veilingnetwerk van Europa.
Euro 2000
Op de site worden door ricardo.nl gebruikers op dit moment honderden Euro 2000 toegangskaarten geveild. Uiteraard kunnen voetbalfans die in het bezit zijn van een WAP-toestel ook via hun mobiele telefoon meebieden op deze gewilde kaarten.

- EINDE BERICHT-

ricardo.nl
Marc de Hond (directeur content & public relations) Telefoon: 020 - 586 9600
e-mail: (marc@ricardo.nl)
www.ricardo.nl

Adviesbureau Winkelman & van Hessen
Fleur van Bruggen
Telefoon: 070 - 4161616
e-mail: (fvanbruggen@wenvh.nl)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie