Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Drenthe

Datum nieuwsfeit: 16-06-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Politie Drenthe

Persberichten

Persberichten van vrijdag
16:33 vrijdag 16 juni 2000

Martin Panman
0651611628

Borger

Aanhangwagen op de kant
Een 25 jarige automobilist afkomstig uit Hooghalen reed vanmorgen met zijn auto over de N34 van Borger naar Gieten. Door onbekende oorzaak raakte de bestuurder in de berm. Toen hij de weg weer op stuurde raakte de auto en aanhangwagen in onbalans. Na ongeveer 100 meter kantelde de aanhangwagen en stond de auto in de richting waar hij vandaan kwam. Gelukkig waren er op dat moment geen tegenliggers. Onderzoek wees uit dat de aanhangwagen niet te zwaar beladen was. Wel bleek dat de bestuurder een rijbewijs BE nodig had, omdat de aanhangwagen een maximum totaalgewicht van 2000 kilo had. De bestuurder had alleen een B rijbewijs. Hij krijgt een proces-verbaal.
Emmen

Snorfiets opstap
Surveillerende politiemensen zagen op de Veldstukken in Emmen een snorfiets tegen een hek staan. Het voorwiel en de voorvork waren geheel verbogen en het motorblok was gescheurd. Ook zagen de politiemensen een beetje bloed op het fietspad bij de snorfiets liggen. Via het verzekeringsplaatje kon de politie de eigenaar, een 23 jarige man uit Emmen achterhalen. Deze dacht dat zijn bromfiets nog in het trapportaal van zijn appartement stond. Dat bleek dus niet zo te zijn. De eigenaar deed aangifte van diefstal en vernieling.
Meppel

Gereedschap weg
Vannacht is ingebroken in een in aanbouw zijnd winkelpand aan de Kruisstraat in Meppel. Doormiddel van een ladder kon men op de verdieping komen. Daar werden een cirkelzaagmachine, 2 snoerhaspels en dozen met spijkers en schroeven gestolen. Namens het bouwbedrijf is aangifte gedaan.


info@politie-drenthe.nl Politie Drenthe, voor een veilig en leefbaar Drenthe

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie