Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Verstappen zevende na eerste vrije training

Datum nieuwsfeit: 16-06-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Jos zevende na de eerste vrije training
Het weekend is voor Jos Verstappen hoopvol begonnen. In de eerste vrije training van vandaag liet hij een zevende tijd noteren en kwam tot een totaal van 24 probleemvrije ronden. Snelste was Michael Schumacher, die zijn teamgenoot Barrichello net voor bleef. Daarachter staan de beide McLarens met daar weer achter het team van Jaguar. Teamgenoot DelaRosa vond zichzelf terug op een 12de plaats.

Jos was gedurende de gehele training voorin te vinden, en stond na een half uur zelfs boven aan de lijst. Hij bleef vervolgens zijn tijden verbeteren en stond aan het eind dus op een keurige zevende plaats.

Twee pechvogels tijdens de eerste training waren Heidfeld, die spinde, en Zonta, die zijn auto met mechanische problemen aan de kant moest zetten.

Grootste pechvogel dreigt echter Ralf Schumacher te worden. De Duitser kwam in de training niet verder dan twee rondjes, en lijkt erg veel last te hebben van zijn been om dit weekend te kunnen rijden. Anderszijds had hij vantevoren aangekondigd niet teveel te rijden op de vrijdag-training om zijn been te sparen. Wordt ongetwijfeld vervolgd.

Jos zeer optimistisch met nieuwe helm

Vandaag heeft Jos voor het eerst zijn "nieuwe" helm in handen gekregen en was zichtbaar onder de indruk van de oranje outfit voor de aankomende Grand Prix. "Hopelijk brengt hij ons geluk dit weekend" zei een zeer glunderende Jos "Ik heb er ontzettend veel zin in en een heel goed gevoel voor dit weekend. De baan is snel en de topsnelheid moet de auto goed passen." Hoewel het vanochtend in Canada flink heeft geregend breekt het zonnetje daar nu door met een temperatuur van zo'n
22 graden. Ook de verwachting is dat het aankomende weekend droog zal blijven. Jos gaat vanmiddag met enkele race engineers aan de slag voor de komende Grand Prix.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie